Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Erkeklere 10 öneri


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Erkeklere 10 öneri

Kadınlar erkeklerden ne ister?

İngiliz gazetesi The Independent sizler için bu cevapları derledi...

 

Kadınlar erkeklerden ne ister? Çok fazla bir şey değil. Büyük bir hayranlık, ebedi sadakat ve banyodaki alanın tamamı. Zaman, bebek ve mükemmelik. Bu liste sonsuza kadar uzayabilir. Ve muhtemelen farklı bir çok kadına göre farklı bir çok cevabı vardır. İngiliz gazetesi The Independent sizler için bu cevapları derledi.

 

1.

Bana Sorular Sor

Restoranda yemeğin ardından, hiçbir şey bir ya da iki sorudan daha vurucu olamaz. Ne sorduğunun gerçekten hiçbir önemi yok. Gerçi "Günün nasıl geçti?" genellikle, "Pardon adın neydi?" demekten daha iyidir.

 

2.

Soru Sormayı Kes

Yeteri kadar soru sorduktan sonra, özellikle doğru olanları, durman gereken zaman gelmiş demektir. Yatakta beraber yatarken "Sütyenini çıkarmamın bir sakıncası var mı?" pek seksi sayılmaz. Uygun olan tek soru "İyi miydi?" ve bunun türevleridir.

 

3.

Beni Hemen Ara

Bu kesindir. Bu şarttır. Bu kibarlıktır. Gereksiz sözlerle dolu, işe yaramaz mesajlar hassas ve kadınca gözükür. Erkek ol ve 350 karakter ile yazma, konuş ya da hiç konuşma.

 

4.

Cimri Olma

İş bozuk paraya geldiğinde, taksi ücreti, kahve parası, bahşiş, cimri olmak büyük bir bitiştir. Söylentilere göre, ilişkinin ilk zamanlarında aşırı cömertlikte korkutucu ve acemice görünebiliyor. Istakoz yıldönümleri içindir, ilk buluşma için değil.

 

5.

Çantamı Taşı

Eğer ağırsa, lütfen sızlanma, sadece yap şunu. Ölçülü şövalyelik, güçlü kaslar her ikiside iyidir. Kapı açmak gülünç bir dansa dönüşebilir ("Önce sen!" "Hayır, sen!"), kaldırımın yola yakın tarafında yürümek artık klişe ama çanta taşımak her zaman işe yarar.

 

6.

Hayranlığını Saklama

Yeni bir elbiseyle bir erkeği tahrik etmek istemeyecek kadın yoktur. Açıkçası istenmeden verilen fiziksel tepkilerdeki problem istenmeden verilmeleridir. Ama kendini bulmak zorunda mısın ya da konuşmak, yeni elbisesi karşısında tahrik oldun, bunu neden bilmesin ki? (Bu sadece çiftleri ilgilendiriyor. Not: ipuçlarının bir çoğu yerinde kullanılmazsa, hapishane hücresinde sonlanabilir, yani yalnızca evde deneyin.)

 

7.

Bunlara Hayır

Yapışkan ıslak ellere, toplulukta homurdanmaya, "seksi" gıdıklamalara, kilo ile ilgili şakalara...

 

Bunlara Evet!

Sağlam ve yumuşak bir ele, çıplaklığa (banyoya kadar utanmadan yürüyebiliyorum), aşikar ve gerçekçi hazza...

 

8.

Eleştiri

Arkadaşlarımın, işimin, dairemin, tavırlarımın en çok neyinden hoşlandığını söyle. Devam et ve boşver gitsin. Ben fazla aldırmam. Ama vücudum her durumda mükemmel değil mi? Doğru. Tapınak; tapılacak kadar güzel. Kolay.

 

9.

Eski Kız Arkadaş Hakkında Konuşmak

Dikkatli git. Çok fazla ayrıntı ve aklının onda takılı kaldığını düşünürüz. Üstü kapalı bir sessizlik ve yine aynısını düşünürüz. Kısa sevimli, onu da biraz kötüleyen bir anı ile gayet mutlu olabiliriz. Çok kötüleme, yine de senin pek centilmen olmadığına da karar verebiliriz.

 

10.

Ve Nihayet

Üç altın söz... King Arthur'un şövalyesi Gawain, kadınların ne istediği sırrını çözmek için araştırma yapmaya gönderilir. Ye Olde Caddesi'ne geldiğinde "şefkat"ten "topuklu ayakkabı"ya kadar bir çok kafa karıştıran cevap alır (ya da ortaçağ ile ilgili bir şeyler). Sonunda, sihirli ormanda gizemli bir kadına çarpar. Genç kadın şövalyenin kulağına üç kelime fısıldar. (Sanırım önce evlenmesi gerekti- burada bir ders olabilir). Her neyse, sözleri bugün de geçerli Bir kadın gerçekten ne ister? "Kendi yolunda gitmek."

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.