Φ bursercan Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 ben sımdılık erık fılan getıremıyecem mola vercem ben gıdıyorum hepınıze ıyı geceler angele sımdıden ıyı aksmalar dılıyeyım Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 Canım neye mi sıkıldı Angelim;yaşananlar beni korkutuyor;acı veriyor...Baharcım hoşbulduk,eli boş geldim ama affına sığınıyorum... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2008 Sevgili Baharr,seninle kader konusunda çatışmış olsak da;gördüğüm kadarıyla sıcacık bir insansın...yaf kaderi geçtim;kader benim yaşadıklarımın özeti de....bahar neden sürekli hüzünlü bakıyorsun? Ben baharı çok severim;sonbahar benim için dolu dolu yaşanan tüm sevgilerin vedası gibi gelir;ilkbahar mı...?Onunla yeniden doğarım;onunla hersabah yeniden ''iyi ki yaşıyorum'' derim...işte böyledir baharlar!Sevgiler.... Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 evet kader konusunda tartısmıstık haklısın .sende cok sıcaksın canım kusura bakma yenı baktım anı defterıme.hüzünlü mü bakıyorum farkında degılım ama kader varya ıste herkesın farklı yasamı. bende baharı cok severım sonbaharsa bana daha yakın gelır bugun camdan baktıgımda ruzgar esıyordu sarı sarı yapraklara dökülüyordu agaclardan.bu manzarayı hep sevmısımdır cocuklugumdan berı belkı de bundandır. kader konusu varya cok sorguladım baya üzerınde düsündüm ünıversıte hayatımda.bazı tepkılerde aldım bu kadar ınce düsünüp sorguladıgım ıcın ondan sonra sorgulamadan ınanma kararı aldım bır yaradan var ve o herseyın ıyısını bılır dedım sadece.cünkü bu cok ınce bır nokta... kıb.bende senı cok sevdım Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 mrhb baharcım nasılsın umarım herşey yolundaadır çay içeriz diye düşünmüştüm Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 mrhb baharcım nasılsın umarım herşey yolundaadır çay içeriz diye düşünmüştüm yolunda canım gel ıcerız bırazda laflarız mavı de gelsın hep bırlıkte sabahlarız... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 yolunda canım gel ıcerız bırazda laflarız mavı de gelsın hep bırlıkte sabahlarız... olur canım iyi olur ama pasta yok Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 olur canım iyi olur ama pasta yok sen ıste canımcım ben hemen yaparım Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 bahar canım yaa ne yaptın sen yaa ben istedim mi ki Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 ıstemesende yaparım sen benım anı defeterıme gelmısın ne mutlu benım ıcın sana yapmamda kıme yapacagım denız kızı askolsun baska ne seversın kıss ıstedıgın varsa onuda yaparım Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 kahveyi de hiç sevmem aslında Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 anladım onu ılerleyen zamanlarda angelde yokkı gelse fala baksa fılan Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 gelir belki birazdan Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 belkı nasıl bır gundu bugun yorucumuydu? Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 belkı nasıl bır gundu bugun yorucumuydu? hayır çok yorucu degildi senin nasıldı peki? benim için sıradan birgündü son birkaç günden farksız Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 benımde sıradandı yenı bır gün ıcın günaydın sana... ay bız ıyısı sabah güzel bır kahvaltı yapalım olmaz mı denız kızı Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 benımde sıradandı yenı bır gün ıcın günaydın sana... ay bız ıyısı sabah güzel bır kahvaltı yapalım olmaz mı denız kızı harika bir fikir baharcım sen çay demle geliyorum bende Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 işte tamam hersey hazır (ama cok yorukdun keske hayattakı herseyde bu kadar basıt olsa ) hadı gelın yapalım kahvaltımızı... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 işte tamam hersey hazır (ama cok yorukdun keske hayattakı herseyde bu kadar basıt olsa ) hadı gelın yapalım kahvaltımızı... baharcımm ne kadar da yorulmuşssun kahvaltıdan sonrada yorgunluk kahvesini bizde içeriz erbay da fal bakar Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 ay erbay gıttı araba fuarına valla ıyı olurdu ne sıkıcı bır pazar günü ya Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 Bakın şu güzellere,neler yapmışlar neler...Pazar işte böyle karşılanır... Baharrr o güzel yürek senin ki güzel görüyor... Kader dahil yaşama dair tüm güzellikleri tüm samimiyetimizle sorguladığımız sürece...buradayız deriz evrene...inanç biraz da özeldir...istediğin gibi inanmaya devam et...seni sen yapan inandıkların... Deniz kızımız bugün çoooooooooook iyi,kahvaltıda yardım edermiş de Angel için gece....o uyuyo...Sercan çalışıyor...Jön yok,Yayamazım yok...en sevdiğim şarkıyı bir daha başa alayım ya selamlar... Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 selamlar mavı hoşgeldın dünde bekledım senı yoktun.özletme kendını bu kadar... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 Canım bu aralar gerçekten çok yoğunum,okul,iş falan derken nette pek giremiyorum...Ama bak Perşembe günü dedim ki;yarın cuma, c tesi nasıl olsa iş yok;gece takılırım....demeye kalmadan arkadaşlarım evi bastı! Cumartesi saaat 15,00 sıraları uğradım;yine geleceğim dedim...Diyarbakırda son günlerin hatırına gezdik arkadaşlarla...gece ancak evin yolunu buldum,derken maç,kitap...sabahladım! Her neyse ve nedense(Reha Muhtar gibi oldu) buradayım...nasılsın baharım! Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 tsk mavı ıyıyım senı gördum daha ıyı oldum sabah 10.30 'da uyandım o zmandan berı burdayım canım dısarı cıkmakta ıstemedı bıraz televızyona bakayım yıne gelerım.kıb.mavı.aeo... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 tsk mavı ıyıyım senı gördum daha ıyı oldum sabah 10.30 'da uyandım o zmandan berı burdayım canım dısarı cıkmakta ıstemedı bıraz televızyona bakayım yıne gelerım.kıb.mavı.aeo... Anaaaaaaaaaaa;baharrr geldi,denizim de susmuştu ben küstüm,şimdi alcam bir bardak cola;tek başıma ağlayacağım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.