Φ baharrr Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 Anaaaaaaaaaaa;baharrr geldi,denizim de susmuştu ben küstüm,şimdi alcam bir bardak cola;tek başıma ağlayacağım ağlama ağlama bak geldım ıste Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 ağlıyorum işte baya ne ama ben gideceğim;biraz dışarıya çıkıp o temiz havayı solusam diyorum...bana makarna yap,kadayıf yap;geliyorum... Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 ağlama canım sen gez gel ben hemen yaparım Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 kıss yaptım hadı nerdesın Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 kıss yaptım hadı nerdesın Geldim,geldim...hemen dalayım Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 kıss nerdesın sen ay senı beklerım sabahtan berı makarna sogudu tatlı ıyıce tadını cektııı Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 kıss nerdesın sen ay senı beklerım sabahtan berı makarna sogudu tatlı ıyıce tadını cektııı Canım kitaba takılmışım,saatti karanlık çökünce farkettim...ben soğuk da yerim Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 canım benım ısıtırım ben sen üzülme Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 hani bana hani bana demiş Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 makarna benim kadayıfı paylaşalım Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 makarna benim kadayıfı paylaşalım hıhhh makarna bitmiş zaten kalmamış kiii Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 bırı soğuttu bırı sonradan gelıyor nerdesınız sız kızcam sımdıııı Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 bırı soğuttu bırı sonradan gelıyor nerdesınız sız kızcam sımdıııı ya ama benim makarnamı yemiş Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 kıss nıye yedın arkadasının kı denız kızı ıste sanada yapayımm ayyyy ahcı gıbı oldum sureklı mutfakta kaldımm angelll uzaktan bakma yardım et nerdesınnn Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 Bakın şu güzellere,neler yapmışlar neler...Pazar işte böyle karşılanır... Baharrr o güzel yürek senin ki güzel görüyor... Kader dahil yaşama dair tüm güzellikleri tüm samimiyetimizle sorguladığımız sürece...buradayız deriz evrene...inanç biraz da özeldir...istediğin gibi inanmaya devam et...seni sen yapan inandıkların... Deniz kızımız bugün çoooooooooook iyi,kahvaltıda yardım edermiş de Angel için gece....o uyuyo...Sercan çalışıyor...Jön yok,Yayamazım yok...en sevdiğim şarkıyı bir daha başa alayım ya selamlar... he ya dogru dıyo mavı ben sahsen cok gelemıyorum calıstıgım magazadabır tek ben bakıyorum reyonuma tek kısıyım yanı.o yuzden bana ne haftalık ızın ne vardıye var sabah aksam oradayım.ınsallah yanıma bı eleman gelırse ısı ogrettıkten sonra kullanabılırım bunları Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 selamlar mavı hoşgeldın dünde bekledım senı yoktun.özletme kendını bu kadar... demek sen bı tek mavıyı ozledın vede bekledın demek bızı hıc beklemedın haa topla kıs angel pılını pırtını gıdıyoruz Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2008 kıss nıye yedın arkadasının kı denız kızı ıste sanada yapayımm ayyyy ahcı gıbı oldum sureklı mutfakta kaldımm angelll uzaktan bakma yardım et nerdesınnn ben yardim sever bir vatandas degillim ki demek sen bı tek mavıyı ozledın vede bekledın demek bızı hıc beklemedın haa topla kıs angel pılını pırtını gıdıyoruz beni beklemeden zaten gitmissin dostum vay bu arada yasiyorsun sen he ? Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2008 demek sen bı tek mavıyı ozledın vede bekledın demek bızı hıc beklemedın haa topla kıs angel pılını pırtını gıdıyoruz kusura bakma sercan düşünemedım senı de angelıde cok özledımm.bır daha kı pazar anı defterımde bulusur mangal yaparız olmaz mı hepınız davetlısınız kımse küsmesın ben hepınızı sevıyorum Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2008 he ya dogru dıyo mavı ben sahsen cok gelemıyorum calıstıgım magazadabır tek ben bakıyorum reyonuma tek kısıyım yanı.o yuzden bana ne haftalık ızın ne vardıye var sabah aksam oradayım.ınsallah yanıma bı eleman gelırse ısı ogrettıkten sonra kullanabılırım bunları Şefim nasılsınız kıskanmayın bakem Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2008 kusura bakma sercan düşünemedım senı de angelıde cok özledımm.bır daha kı pazar anı defterımde bulusur mangal yaparız olmaz mı hepınız davetlısınız kımse küsmesın ben hepınızı sevıyorum Bu pazar galba bana uygun ins hepimiz toplaniriz burda. ben kek gibi birsey getiririm yemegime fazla guvenmiyorlar bizimkiler gerisini de siz hal edin artik . He bu arada Sercan bana yazmis demis herkese selam soyle Forumda diye unutmadan soyleyim hepinize selami var . Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2008 evet bahar sen yemeklerı hazır soyle gozunu seveyım angele bırakma ne benı uz ne kendını dusur bır tek bensem ve hep tek kalacaksam al sevdıgım askların en buyugunu yuregımde tasıyorum herseyımle herseyımle senı sevıyorum yalnız senı sevdıgım ıcın sevme benı zorla bır ask ıstemıyorum senden gercekten ıcınde bana karsı bır fıdan yeserdıyse bu fıdanı sevgınle buyut sevgılım ınanan bırgun agac olup koklerıyle kalbını sarıcak o zaman vazgecılmezın olıcam off yaf ne uzun sıır daha cok var bıtmedı kı Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2008 Bursercan herkese aynı şiiri armağan ededursun...sabaha kadar nette takılma başarısını gösteren işe gitmeden tüm sevdiklerime günaydın diyeyim...Günaydın Baharrım... GÖLGEM Bıktım usandım sürüklemekten onu, Senelerdir, ayaklarımın ucunda; Bu dünyada biraz da yaşayalım, O tek başına, Ben tek başıma Orhan VELİ KANIK Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2008 Kucuk kalp keklerini yaptim ve geldim umarim arkadaslarda ugrar sonradan zaten bugun biraz islerim var supriz bir parti olcak hazirlanmada yardim etmem lazim ama bir saatline burdayim gelirim demistim sozumde durayim Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2008 evet bahar sen yemeklerı hazır soyle gozunu seveyım angele bırakma ne benı uz ne kendını dusur bır tek bensem ve hep tek kalacaksam al sevdıgım askların en buyugunu yuregımde tasıyorum herseyımle herseyımle senı sevıyorum yalnız senı sevdıgım ıcın sevme benı zorla bır ask ıstemıyorum senden gercekten ıcınde bana karsı bır fıdan yeserdıyse bu fıdanı sevgınle buyut sevgılım ınanan bırgun agac olup koklerıyle kalbını sarıcak o zaman vazgecılmezın olıcam off yaf ne uzun sıır daha cok var bıtmedı kı eee ne beklersın mavı kopyala yapıstır mausuna sağlık dıyelımm pıss gıcık Resmi tam olarak görmek istiyorsanız buraya tıklayınız (Ekrana sığması için küçültülmüştür) Kucuk kalp keklerini yaptim ve geldim umarim arkadaslarda ugrar sonradan zaten bugun biraz islerim var supriz bir parti olcak hazirlanmada yardim etmem lazim ama bir saatline burdayim gelirim demistim sozumde durayim canım benım ellerıne sağlık kıss cok güzel olmuslar ben bunları sımdı yemeyede kıyamam Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2008 kopyala yapıştır mı ahanda CEHENNEMDE BİR MEVSİM Aldanmıyorsam bir zamanlar hayatım,önüne bütün gönüllerin açıldığı, yoluna bütün şarapların döküldüğü bir şölendi. Bir akşamdı dizimi oturttum Güzelliği-Terslik edecek oldu-İler tutar yerini bırakmadım ben de. Bayrak açtım adalete karşı. Aldım başımı kaçtım. Ey büyücüler, size ey bahtsızlık, ey nefret, hazinem size emanet. Azmettim, söndürdüm içerimde insan ümidi adına ne varsa. Bir yırtıcı hayvan amansızlığıyla atıldım üzerlerine boğayım diye cümle sevinci. Cellatlara seslendim, ısırayım diye ölürken mavzerlerin kabzalarını. Seslendim salgınlara, boğsunlar istedim, kan içinde, kum içinde beni. Tanrı bildim musibeti. Gırtlağıma kadar battım çamurlara. Cürümün ayazında kurundum. Hop oturup hop kaldırdım çılgınlığı. Bana baharın getirdiği ********* bir budala kahkahasıydı. Derken az önce işte, bir de baktım ki kıkırdamak üzereyim; aklıma eski şölenin anahtarlarını aramak geldi, dedim belki de yeniden heveslenirim. Hayırmış meğer o anahtarın adı-Anlaşıldı ben bir düşteymişim. "Sen canavar kalacaksın..." falan filan... atıp tutmaya başladı başıma bu şirin hasırları ören şeytan. "Ölümüne sürsün cümle iştahın, bencilliğin, cümle bağışlanmaz günahın." Ah, canıma yetti arttı-Kuzum şeytan, ne olur daha bir öfkesiz bakıver de benden yana ufak tefek, yolda kalmış alçaklıklar vara dursun, sen ki yazarda tasvir, öğreticilik vergilerinin yokluğuna vurgunsun, senin için kopardım lanetli gün defterimden bu uğursuz yaprakları. ARTHUR RIMBAUD Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.