Misafir birce Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2008 Anlaşıldı sende bu resmi çok sevdin senin de olsun bir anı defterin ki ekleyebileyim değil mi... Sana fazladan bir de şekerim var Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2008 vayyyyyyy bakarmisiniz birde extra Seker Baharrr yeni Ani defterini gule gule kullan canim Bahar diyince bu Resmi gordum cok beyendim sana hediyem olsun Alıntı
Φ Turist Ömer Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 Bu baharın tek r'lisi makbul değil mi? Bayramın mübarek olsun seninde. Ben tek r'li söylicem Bahar diye. üç kere r diyince seda sayan gibi hissediyorum kendimi. O kadındakilerde nedir öyle ya, koca koca. Dişlerinden bahsediyorum. Bir kere de tavşan almıştık, marul verirken hayvan parmağımı ısırdıydı. Bende hayvanı atıvermiştim elimden, öldü ölecekken babam kesti mundar olmasın diye. Meğersem hayvan sevgisi ocak başında daha güzel oluyomuş. Hele yahnisi. Ama yine de bahattin'in yahnisini yiyememiştim. Yazık, elime doğmuştu dişlek şey. Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 sevgılı bırce cok tesekkur ederım cok sevındım benım de bır anı defterım olmasına. hıc dıkkatı mı cekmemıstı sevgılı dostum nyx-falllen angel söyleyene kadar cok tesekkur edeırm bana haber verdıgın ıcın. ve sevgılı ömer o seda sayan ıcın olan rrr'ler senın ıcın gecerlı degıl sen sadece bahar dıyebılırsın muhabbet acısından bu daha güzel oluyor. cok tsk ederım arkadaslar bır ce bu arada seker ıcın de tskler bunlarda benden sızlere gelsın Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 Bahar geldi cayir cimen cicek acar kokusun her yana sacar bahar ile mutlu yasar bahar geldi hos geldi gonca guller mor sumbuller simdi sakir sen bulbuller gel kavussun artik sevenler bahar geldi hos geldi baharin hali bir baskadir deli gonul hep asktadir baharda sevmek baskadir bahar geldi hos geldi bulbulumun acidir feryadi duyulmaz oldu yarin adi kalmadiki yasarinda tadi bahar geldi hos geldi bahar ile caglar selim simdi tutar elim kolum nasil sen oldu bak dilim bahar geldi hos geldi hatirla o al agaci olmustun basimin taci dertlerimin tek ilaci bahar geldi hos geldi Yasar gurlek Hollandali bunu yazmis Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 tskler kıss sııır ıcın cok güzel Alıntı
Φ Marcus Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 tskler kıss sııır ıcın cok güzel selam baharr:) Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2008 bır ce bu arada seker ıcın de tskler bunlarda benden sızlere gelsın Sevindigine sevindim, bende tesekkür ederim... Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 <br />selam baharr:)<br /><br />selam marcus:) Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 düsündüm dee kız kıza hep birlikte kahve icelim mavi sen ben ve angel az da muhabet ederiz Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 düsündüm dee kız kıza hep birlikte kahve icelim mavi sen ben ve angel az da muhabet ederiz ayy cok ıyı olur mavı ve angelde tatlı bır seyler getıse bende börek yapardım ıyı olurdu Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 düsündüm dee kız kıza hep birlikte kahve icelim mavi sen ben ve angel az da muhabet ederiz :( denız kızı ben yuuk muyum hanı benım kı.tamam kız olmayabılırım ama ıyı dedıkodu yaparım bahar senın defterıne ılk kez yazıcam senı pek tanımıyorum forumda da artık gormeye basladım senı. ama olsun yınede geldım kabul eder mısın benı de bak benım gelmemı kabul edersen bana mantı yap olur mu bak su mavı ıle angel adlı bayanlar bana mantı yaptılar (aramızda kalsın ıgrenc olmustu ) Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 denız kızı ben yuuk muyum hanı benım kı.tamam kız olmayabılırım ama ıyı dedıkodu yaparım bahar senın defterıne ılk kez yazıcam senı pek tanımıyorum forumda da artık gormeye basladım senı. ama olsun yınede geldım kabul eder mısın benı de bak benım gelmemı kabul edersen bana mantı yap olur mu bak su mavı ıle angel adlı bayanlar bana mantı yaptılar (aramızda kalsın ıgrenc olmustu ) pastasını ayrı vermıstım ama acıdım kızlar aramıza alsak mı ne Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 sercan gel tabi ne demek burda oldugunu görmedim yaa aşk olsun. ya artık gelmişken falda bakarsın bahar canım ben yemeyim yaa gec oldu yatarım birazdan . sizde yemeyin bensiz tabi Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 nereyeee daha karpuss kesecektıkkk Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 ben geldim birseyler getirdim ama deniz kizi yeye birsey olmaz amerikan saati suan 15.28 nasil olsa Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 ben geldim birseyler getirdim ama deniz kizi yeye birsey olmaz amerikan saati suan 15.28 nasil olsa ayyy canımmm cok sekerlerrrr bunları yemek lazımmm ellerıne sağlıkkk Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 angelcimm ben yemeyimm yaa ama çok güzeller yaa off nolacak Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 Tabiki hep beraber yiyelim ah canim denizim beni kizlari cagrirken benide unutmamissiz yersin yersin benimkiler low fat kitabindan Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 sercan gel tabi ne demek burda oldugunu görmedim yaa aşk olsun. ya artık gelmişken falda bakarsın ) bahar canım ben yemeyim yaa gec oldu yatarım birazdan . sizde yemeyin bensiz tabi ya ben fal bakamıyorum kı sen bakıcaksın falcı sensın burda ha eger mantı yaparsanız tamam bırseyler sallarım falınıza tabı ucretlı olaraktan ya denız kızı daha o gun gece 1 de kalkıp borek yedıgını soyluyodun sımdı mıllete nıye ben rejımdeyım havası atıyon hııı bahar benı aranıza almazsanız.... neyse aklıma geldıgınde yazarım Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 kıs angel mıllletı kandırıyon sende ben yaptım deme barı kabul et benım yaptıgımı bunu Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 ayyy alalımm sonra bulasıkları yıkayacak bırıne ıhtıyac var zatennn hadı gel Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 Ben yıkarım bulaşıkları,siz afiyetle yiyin güzel hanımlar...Sercan da vardı demi? Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 kıs angel mıllletı kandırıyon sende ben yaptım deme barı kabul et benım yaptıgımı bunu hadi be ben yaptim iste ayyy alalımm sonra bulasıkları yıkayacak bırıne ıhtıyac var zatennn hadı gel bak Mavi yikicam diyor. Mavi canin senin bugun birseye sikkin mi bana mi oyle geldi ? Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 hosgeldın mavı bulasıklar oranın sakasıı en ıyısı bız gunduz toplanalım herkes yesın sende gel sercan artık erık mı getırırsın ne getırısın bılmem Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.