Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Anlaşıldı sende bu resmi çok sevdin :) senin de olsun bir anı defterin ki ekleyebileyim değil mi... :clover:

bahar1ty5.jpg

schokoladetrueffelxc0.jpgSana fazladan bir de şekerim var :)

• Cevaplar 87
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Bu baharın tek r'lisi makbul değil mi? Bayramın mübarek olsun seninde. Ben tek r'li söylicem Bahar diye. üç kere r diyince seda sayan gibi hissediyorum kendimi. O kadındakilerde nedir öyle ya, koca koca. Dişlerinden bahsediyorum. Bir kere de tavşan almıştık, marul verirken hayvan parmağımı ısırdıydı. Bende hayvanı atıvermiştim elimden, öldü ölecekken babam kesti mundar olmasın diye. Meğersem hayvan sevgisi ocak başında daha güzel oluyomuş. Hele yahnisi. Ama yine de bahattin'in yahnisini yiyememiştim. Yazık, elime doğmuştu dişlek şey.

Gönderi tarihi:

sevgılı bırce cok tesekkur ederım cok sevındım benım de bır anı defterım olmasına.

hıc dıkkatı mı cekmemıstı sevgılı dostum nyx-falllen angel söyleyene kadar cok tesekkur edeırm bana haber verdıgın ıcın.

ve sevgılı ömer o seda sayan ıcın olan rrr'ler senın ıcın gecerlı degıl sen sadece bahar dıyebılırsın muhabbet acısından bu daha güzel oluyor.

cok tsk ederım arkadaslar

bır ce bu arada seker ıcın de tskler bunlarda benden sızlere gelsın :wub:

121_70-ytl_19-adet-gul-buketi.jpg

Gönderi tarihi:

Bahar geldi

cayir cimen cicek acar

kokusun her yana sacar

bahar ile mutlu yasar

bahar geldi hos geldi

gonca guller mor sumbuller

simdi sakir sen bulbuller

gel kavussun artik sevenler

bahar geldi hos geldi

baharin hali bir baskadir

deli gonul hep asktadir

baharda sevmek baskadir

bahar geldi hos geldi

bulbulumun acidir feryadi

duyulmaz oldu yarin adi

kalmadiki yasarinda tadi

bahar geldi hos geldi

bahar ile caglar selim

simdi tutar elim kolum

nasil sen oldu bak dilim

bahar geldi hos geldi

hatirla o al agaci

olmustun basimin taci

dertlerimin tek ilaci

bahar geldi hos geldi

Yasar gurlek Hollandali bunu yazmis :)

Gönderi tarihi:
bır ce bu arada seker ıcın de tskler bunlarda benden sızlere gelsın :wub:

Sevindigine sevindim, bende tesekkür ederim... :):clover:

Gönderi tarihi:
düsündüm dee kız kıza hep birlikte kahve icelim mavi sen ben ve angel az da muhabet ederiz B):wub:

kahve105mt.jpg

ayy cok ıyı olur mavı ve angelde tatlı bır seyler getıse bende börek yapardım ıyı olurdu

Gönderi tarihi:
düsündüm dee kız kıza hep birlikte kahve icelim mavi sen ben ve angel az da muhabet ederiz B):wub:

kahve105mt.jpg

:( :( denız kızı ben yuuk muyum :(

hanı benım kı.tamam kız olmayabılırım ama ıyı dedıkodu yaparım :D

bahar senın defterıne ılk kez yazıcam senı pek tanımıyorum forumda da artık gormeye basladım senı. ama olsun yınede geldım kabul eder mısın benı de :sweatingbullets:

bak benım gelmemı kabul edersen bana mantı yap olur mu :D bak su mavı ıle angel adlı bayanlar bana mantı yaptılar :D(aramızda kalsın ıgrenc olmustu :D)

Gönderi tarihi:
:(:( denız kızı ben yuuk muyum :(

hanı benım kı.tamam kız olmayabılırım ama ıyı dedıkodu yaparım :D

bahar senın defterıne ılk kez yazıcam senı pek tanımıyorum forumda da artık gormeye basladım senı. ama olsun yınede geldım kabul eder mısın benı de :sweatingbullets:

bak benım gelmemı kabul edersen bana mantı yap olur mu :D bak su mavı ıle angel adlı bayanlar bana mantı yaptılar :D (aramızda kalsın ıgrenc olmustu :D )

pastasını ayrı vermıstım ama acıdım kızlar aramıza alsak mı ne :sweatingbullets:

Gönderi tarihi:
doggie-cookies.jpg ben geldim birseyler getirdim ama deniz kizi yeye birsey olmaz amerikan saati suan 15.28 nasil olsa :)

ayyy canımmm cok sekerlerrrr bunları yemek lazımmm ellerıne sağlıkkk

Gönderi tarihi:
sercan gel tabi ne demek burda oldugunu görmedim yaa aşk olsun.

ya artık gelmişken falda bakarsın :P )

bahar canım ben yemeyim yaa gec oldu yatarım birazdan . :unsure: sizde yemeyin bensiz tabi :angry:

ya ben fal bakamıyorum kı sen bakıcaksın falcı sensın burda :D ha eger mantı yaparsanız tamam bırseyler sallarım falınıza :D tabı ucretlı olaraktan ;)

ya denız kızı daha o gun gece 1 de kalkıp borek yedıgını soyluyodun sımdı mıllete nıye ben rejımdeyım havası atıyon hııı :D

bahar benı aranıza almazsanız.... :unsure: neyse aklıma geldıgınde yazarım :D

Gönderi tarihi:
kıs angel mıllletı kandırıyon sende ben yaptım deme barı :D

kabul et benım yaptıgımı bunu :D

hadi be ben yaptim iste -_-

ayyy alalımm sonra bulasıkları yıkayacak bırıne ıhtıyac var zatennn hadı gel :blush::blush:

bak Mavi yikicam diyor.

Mavi canin senin bugun birseye sikkin mi bana mi oyle geldi ?

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.