Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 [/url] The X-Files: I Want to Believe/inanmak istiyorum. daha da gizli dosyalar Konu: Dizinin yıldız oyuncuları David Duchovny ve Gillian Anderson ile Chris Carter yönetmenliğinde çekilen filmde ajanlarımız buzlar altında kalmış bir cesedin ve seri şekilde kaybolan bir grup insanın peşindedirler. Hem de bu sefer psişik güçleri olan bir medyumun yardımıyla.. Filmde ajanlarımız buzlar altında kalmış bir cesedin ve seri şekilde kaybolan bir grup insanın peşindedirler. Hem de bu sefer psişik güçleri olan bir medyumun yardımıyla. The X-Files 2 David Duchovny ve Gillian Anderson'ın başrolde olduğu film, orijinal diziden 6 sene sonrasında geçiyor. İlk filmin aksine, bu sefer bana göre biraz korku öğesi ağırlıkta olmuş gibi. Açıkçası ben yinede beğendim diyebilirim... Tavsiye ederim... Yönetmen: Chris Carter Oyuncular: David Duchovny, Gillian Anderson, Amanda Peet, Billy Connolly, Xzibit Senaryo: Frank Spotnitz, Chris Carter Görüntü Yönetmeni: Bill Roe Müzik: Mark Snow Kurgu: Richard A. Harris Tür: Dram, Gizem Süre: 104 dk. Yapım: 2008, ABD,Kanada Dağıtımcı: Tiglon Film www.tiglon.com Gösterim tarihi: 12 Eylül 2008 Resmi Web Sitesi: www.xfiles.com Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2008 şunu itiraf etmeliyim benim gibi bir x-files fanatigiyseniz bu film tam bir hayal kırıklıgı.. ama daha once cok fazla x-files izlemediyseniz iyi bir gerilim filmi diyebilrim... x-filesin onlarca bölümünü sayabilrim bu filmden cok daha iyi ve surukleyici.. sanki biraz ticari kaygıyla cekilmiş bir film gibi geldi bana.. Duchovny iyi bir oyuncu yani en azından bu tür filmler icin iyi bir oyuncu. ama bu filmde cok daha esaslı bir konu bulabilrlerdi.. mesela x-filesın sezon sonu bölümlerinde anlatılan konular bundan cok daha iyi ve surukleyiciydi... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.