Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 16 yıl Yazar kardeşim mi hemen kardeş mi olduk neyse hoşbulduk bu reklamlar olmak zorunda mı ... ben bu anlamsız kızları görmek zorundamıyım
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 16 yıl nbr nasılsın iimisin uzun zaman oldu... EVET UZUN BIR ZAMANDIR GIRMIYORUM FORUMA AMA SENI TANIYAMADIM ÖNCEDEN KONUSMUYDUK. BEN II TSKLER SEN NASILSIN?
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 16 yıl EVET UZUN BIR ZAMANDIR GIRMIYORUM FORUMA AMA SENI TANIYAMADIM ÖNCEDEN KONUSMUYDUK.BEN II TSKLER SEN NASILSIN? zedanım ben belki tanırsın simdi bende iim tsk ederim
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 16 yıl zedanım ben belki tanırsın simdi bende iim tsk ederim Zedan seni GÖRMEK COK GÜZEL COK SEVINDIM.EVET COK UZUN ZAMANDIR GIRMIYORDUM VAKTIM OLMUYORDU.NEDEN UYE ADINI DEĞİSTIRDIN?PEKI SEN NASILSIN NELER YAPTIN GÖRUSMEYELI
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 16 yıl Zedan seni GÖRMEK COK GÜZEL COK SEVINDIM.EVET COK UZUN ZAMANDIR GIRMIYORDUM VAKTIM OLMUYORDU.NEDEN UYE ADINI DEĞİSTIRDIN?PEKI SEN NASILSIN NELER YAPTIN GÖRUSMEYELI uzun hikaye neyse sadece degisiklik güzel sevdigim birnin bana söyledigi isimdi senyour onun icin bende bu lakabı aldım nick sayılmaz yani iim ne olsun unv bitti iste artık büyüdüm calısıyorum calısanlarımla beraber ekmek parası kazanıyoruz iste paylasmayı ögreniyorum öyle iste
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 16 yıl Sevindim seni YINE GÖRDUGUME II BAKALIM KENDINE IYI BAK sende kendine ii bak
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 16 yıl Yazar sohbet edilmiş ama ben soruma cevap alamamışım ... yeni gelenleri böyle mi karşılıyorsunuz
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.