Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2006 19 yıl hiç sanmıorm sizin(benm) tanımadıınız o kadar çok gitarist warki bu işi yalayıp yutmuş
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2006 19 yıl Tabii ki merhum Yavuz Çetin. Bu arada Akın Eldes'i unutmamak lazım Neşet Ruacan ve Önder Foçan da çok iyi caz gitaristlerdir
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2006 19 yıl üç gitarist tanır üstünede gitarist bilmem onları alt alta sıralamıyacağım çünkü üçü de aynı güzellikte ve aynı değere sahipler. Erkan Oğur , Yavuz Çetin , Akın Eldes
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 19 yıl Kesinlikle göreceli bir konudur.. Yavuz Çetin şıkkını işaretliyorum...
Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 19 yıl Arkadaslar sizler erdinc senyaylalar ve serdar keskini dinlemediniz sanirim??? adamlar neredeyse dunya klasmanina girecekler siz kimlerden bahsediyorsunuz isterseniz sizlere sololarindan bir kac tane yollarim??
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl yaaa arkadaşlar bende gitaristim ve türkiyedeki büyük bütün gitaristleri dinlemişimdir.Hepinizin saydığı isimleri dinledim ama hiçbiriniz doğruyu bilmiyorsunuz. Türkiyenin bir numaralı gitaristi Cem KÖKSAL'dır.Hemen dinleyin bence
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl tabiki yavuz çetin!! gerçek sanatçıların değerlerinin anlaşılması için illa ölmeleri mi gerekiyo? buna dur demeliyiz bence...artık kaliteye değer vermenin zamanı gelmedi mi?
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl ben de yavuz çetin derim..son konserini görme şerefine erişmiş bi insan olarak onu gerçekten çok özlüyorum..keşke arkdşların da dediği gibi bu ülkede insanların değeri ölmeden önce anlaşılsa..
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 19 yıl En iyi gitarist Teoman ın gitaristi.Dursun Dünya klibindeki soldaki adam...Konserde mükemmel çaldı...
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 18 yıl hocam asım can gündüz yavuz çetin cem köksal bunların üstüne ASLA tanımam aslında metin yürkcanın da çok iyi riffleri var
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 18 yıl paron metin Türkcan demek istemiştim aslında bide ben varım yaw )
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.