Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2008 16 yıl format tan herkese merhaba Hepinize ayrı ayrı selamlar... aranıza yeni katılıyorum insallah beni aranıza kabul edersiniz temenlileri ile .. işim ve kafaya bazen format atmak gerektiğini düşündüğümden FoRMaT nick ini kullanıyorum herkese saygı ve en derin sevgilerimle MiT
Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2008 16 yıl format tan herkese merhaba Hepinize ayrı ayrı selamlar... aranıza yeni katılıyorum insallah beni aranıza kabul edersiniz temenlileri ile .. işim ve kafaya bazen format atmak gerektiğini düşündüğümden FoRMaT nick ini kullanıyorum herkese saygı ve en derin sevgilerimle MiT Hoşgeldin aramıza... Yararlı paylaşımlarda buluşmak dileğiyle... *tna
Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2008 16 yıl format tan herkese merhaba Hepinize ayrı ayrı selamlar... aranıza yeni katılıyorum insallah beni aranıza kabul edersiniz temenlileri ile .. işim ve kafaya bazen format atmak gerektiğini düşündüğümden FoRMaT nick ini kullanıyorum herkese saygı ve en derin sevgilerimle MiT evladım benım de dizlerım kireçlendıydı çok ağrıyo bıde oraya atıversen formatmıydı neydı
Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2008 16 yıl format tan herkese merhaba Hepinize ayrı ayrı selamlar... aranıza yeni katılıyorum insallah beni aranıza kabul edersiniz temenlileri ile .. işim ve kafaya bazen format atmak gerektiğini düşündüğümden FoRMaT nick ini kullanıyorum herkese saygı ve en derin sevgilerimle MiT Benim bilgisayarda virüs kaptı;acaba gelmişken bilgisayarıma format çekebilir miyiz?Hoşgeldiniz...
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2008 16 yıl Benim bilgisayarda virüs kaptı;acaba gelmişken bilgisayarıma format çekebilir miyiz?Hoşgeldiniz... format attırmak isteyen arkadaşlar tel:**********99 arayın görüşelim MiT
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2008 16 yıl eskiyi silip yeniyi yüklemek isteyen ne çok arkadaş varmış bırakın dursun onlarında bir hatırası var bu arada hoşgeldin format
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.