Φ melonss Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 sevginin ipucu neydi sevginin ip uçları neydi ya sevgi neydi gerçekte sevgi aşk varmıydı yoksa hepsi sevgiliye ulaşana kadar içimizde büyütüp beslediğimiz sonra ona ulaştığımızda kendiliğinden kaybolup giden heveslerimizdi acaba allah bu özelliği sadece insanamı vermişti aa biraz düşününce aslında her canlı aynıydı hayvanlar bile amaçlarına ulaşana kadar eşlerine kur yapıyor sonra her şey annenin sırtına yükleniyor yani aslında ortada sevgi var var ama sürekliliği yok insan ben aşığım seviyorum diyor onun için ölürüm diyor belkide gerçekten onun için ölür ama önemli olan hep sonralar sonrası hakkında hiç bir ip ucu yok onun için ölürüm diyen adını duyduğunda bile heyacandan kalbi titreyen biri nasıl oluyorda beraber olunca hayatı paylaşınca ve zaman ilerleyince aynı duyguyu kaybediyor sevgi aşk bitiyor o tertemiz sevginin yerini kavga tartışma alıyor yanisi sevginin neden bittiğini anlayamıyorum bunu kimseyede anlatamıyorum anlattıklarımda beni anlamıyor eğer bu mektubu okuyan olursa ve sevginin neden bittiğini bilen varsa bana söylesin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.