Φ sadece suskun Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 konuşmaya ihtiyacımvar aslında bu siteye de sırf bu yüzden kaydoldum biliyorum bana göre dert olan size çok saçma gelecek amabeni yedi bitirdi bana yardımcı olacak biri varsa çok memnun olrumçünkü içime ataata sonunda hasta oldum Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ hakanaytac Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 konuşmaya ihtiyacımvar aslında bu siteye de sırf bu yüzden kaydoldum biliyorum bana göre dert olan size çok saçma gelecek amabeni yedi bitirdi bana yardımcı olacak biri varsa çok memnun olrumçünkü içime ataata sonunda hasta oldum içine ata ata tuta tuta ne hale düştün be adam diye ********* bi şarkı geldi aklıma... noldu sorun nedir yaw... söyle de bilelim... ... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ mimoza Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Sorun söylenmeden çözümü bulunmaz, anlatırsanız eminim bir çok çözüm yolu sunulacaktır size... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ canımıncanı Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 mrb insanın bazen hiç tanımadıgı insanlara tarafsız insanlara kendini ve olaylarını anlatma ihtiyacı duyması çok dogal.bende böyle hissettigim için burdayım, problemini anlatırsan eminim bir çözüm bulabiliriz.esen kalın Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ jeune Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 tam yerine geldin burda herkez psikolog gibim hg aramiza Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Ben susma hakkımı kullanabilir miyim? adısaklıadam boşver ya gel bak buraya da yazdım...sevgiler! Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ bursercan Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 hosgeldınız Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ baharrr Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 hosgeldınız anladık tamam hoşbulduk yazacak bır sey bulamıyorum her yere hoşgeldınız yazmısın Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ bursercan Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 anladık tamam hoşbulduk yazacak bır sey bulamıyorum her yere hoşgeldınız yazmısın sende ıdare et artık caktırma baharrr Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 sadece suskun hisgeldin de susmakla nasil konuscaksin sen Bak dinlecek kisiler var cok yardim sever arkadaslar bunlar mutlaka yardim ederler tabiki problem ne oldugunu bildikten sonra Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ baharrr Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 sende ıdare et artık caktırma baharrr tamam nedemek oooo hosgeldınnnn Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.