Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

konuşmaya ihtiyacımvar aslında bu siteye de sırf bu yüzden kaydoldum biliyorum bana göre dert olan size çok saçma gelecek amabeni yedi bitirdi bana yardımcı olacak biri varsa çok memnun olrumçünkü içime ataata sonunda hasta oldum

Gönderi tarihi:
konuşmaya ihtiyacımvar aslında bu siteye de sırf bu yüzden kaydoldum biliyorum bana göre dert olan size çok saçma gelecek amabeni yedi bitirdi bana yardımcı olacak biri varsa çok memnun olrumçünkü içime ataata sonunda hasta oldum

içine ata ata tuta tuta ne hale düştün be adam

diye ********* bi şarkı geldi aklıma...

noldu sorun nedir yaw...

söyle de bilelim...

...

Gönderi tarihi:

Sorun söylenmeden çözümü bulunmaz, anlatırsanız eminim bir çok çözüm yolu sunulacaktır size...

Gönderi tarihi:

mrb insanın bazen hiç tanımadıgı insanlara tarafsız insanlara kendini ve olaylarını anlatma ihtiyacı duyması çok dogal.bende böyle hissettigim için burdayım, problemini anlatırsan eminim bir çözüm bulabiliriz.esen kalın

Gönderi tarihi:

tam yerine geldin burda herkez psikolog gibim :P

hg aramiza :)

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
hosgeldınız :)

anladık tamam hoşbulduk yazacak bır sey bulamıyorum her yere hoşgeldınız yazmısın :D:D:D

Gönderi tarihi:
anladık tamam hoşbulduk yazacak bır sey bulamıyorum her yere hoşgeldınız yazmısın :D:D:D

:D sende ıdare et artık caktırma baharrr

Gönderi tarihi:

sadece suskun hisgeldin de susmakla nasil konuscaksin sen :) Bak dinlecek kisiler var cok yardim sever arkadaslar bunlar mutlaka yardim ederler tabiki problem ne oldugunu bildikten sonra ;)

Gönderi tarihi:
:D sende ıdare et artık caktırma baharrr

tamam nedemek -_-

oooo hosgeldınnnn :D:D:D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.