Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 16 yıl Merhaba Arkadaşlar; Güncel konuların detay bıdı bıdılarıyla öyle çok yoğunlaşıyoruz ki, aslında günmüzün en önemli olayını yani enerji savaşlarını es geçiyoruz... Neden bu güzel ülkem sürekli karmaşa ve kaos içinde? Cevabı basit! PARA! Ya cebimizde para olsun diye yada ceplerimizdeki para çalınsın diye sürekli kaos içine itilmekteyiz değilmi.. Ben artık bu karamsar ve kargaşa dolu haberlerden de, konuşmalardan da sıkıldım. Yani olup bitenlere bakınca ölüp gitmek daha güzel gelmeye başladı. Oysa biz Türkler bu kadar basit şeylerin altından dünyanın en büyük mücizelerini ortaya atarak çıkabiliriz... Bırakalım siyaset uğruna biri birilerini yesinler... Bırakalım biri birilerine attıkları çamurların altında boğulsunlar. Bizler bu millet için birşeyler yapalım. 2023 yılına sağlam, başı dik, bağımsız, hür, demokratik, dünyada emsali olmayan insan haklarına kavuşmuş bir ülke olarak girmek için neler yapacağımızı tartışalım, üretelim, ortaya çıkan fikirleri büyütelim. Klavye başında zaman öldürmektense, geleceğimiz için birşeyler ekelim.... * * * "Sonsuza dek çalışan motor". Ben bunu yaptım. Şuan 9 volt elektrik üretiyor ve 14 aydırda çalışıyor. Siz benim yerimde olsanız bu motoru devlete ve millete nasıl anlatırdınız? Öyle ya, tüm akaryakıt, katı yakıt, uranyum dahil herşeyin çöpe atıldığı bir elektrik motoru bu. kolaymı? Adamı 2dk.da ortadan kaldırırlar. Ama bu keşfi içimde taşımakta vatana ihanet boyutunda bir his veriyor bana. Ne yapmamı tavsiye edersiniz? Saygılarımla
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.