Φ 3skiya Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2008 12.5.1994 hürriyet gazetesi "ata'ya saygı duruşunda sap gibi ayakta durmaya gerek yok" 17.9.1994 cumhuriyet gazetesi "bütün okullar imam hatip yapılacak" 21.11.1994 milliyet gazetesi "elhamdülillah şeriatçıyız" 14.11.1994 hürriyet gazetesi "her 10 kasım'da yaygara kopartılıyor" 19.12.1994 sabah gazetesi "yılbaşına karşıyım" 22.1.1997 gözcü gazetesi "ben tekkeye değil dergaha gittim" 1.5.1996 hürriyet gazatesi "içki yasaklansın" akis gazetesi "istanbul'u medine yapacağız" 15.5.1995 sabah gazetesi "sarık operasyonu çok komik" 8.1.1995 hürriyet gazetesi "ben istanbul'un imamıyım" 6.3.1996 hürriyet gazetesi "mayo reklamı şehvet sömürüsüdür" 29.9.1994 hürriyet gazetesi "milli piyango zulümdür" 25.6.1994 "yeşil (kaldırım rengi) medeniyettir" 9.5.1995 milliyet gazetesi "sadece imamlar resmi nikah kıysın" belediye başkanlığı yaptiği dönemde belediye meclisinin her açılışı istiklal marşı yerine kuran okunarak yapılmıştır. yine böyle bir dualı açılıştan sonra şunu söylüyor. "ben türkiye büyük millet meclisi'nin de dua ile açılmasından yanayım" 1.7.1994 "taksim'deki caminin temelini inşallah atacağız" 5.2.1996 akit gazetesi "cumhurbaşkanı'nın imam hatip li olacağı günler yakındır" "türkiye kendine din olarak kemalizmi almış ve başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir..." "türkiye'nin yarınında artık kemalizme ve kemalizm benzeri rejimlere, sistemlere yer yoktur. kemalizmin yeniden kendini üretmesi söz konusu değildir. bizim için en üst belirleyici, islam'ın etkileridir. her şey ona göre belirlenir" "camiler kışla, minareler süngü, kubbeler miğfer, müminler askerimizdir." "demokrasi bizim için bir amaç değil, araçtır. amacımıza ulaşana kadar demokrasiye bağlıyız." "demokrasi bizim için bir tramvaydır. istediğimiz durağa gelince ineriz." islamcı bir miting sırasında halka seslenirken; "yolumuzun ortasında inek oturmuş, yolumuzu kapatıyor, menzile ulaşmamızı engelliyor. ineği yolumuzdan önce lafla, usul usul, sonra evvelallah sizlerin yardımıyla, artık nasıl olursa, nasıl denk gelirse kaldıracağız." "türkiye'yi eyaletlere bölmek lazım. merkezi yönetimin bir takım yetkileri bunlara verilmelidir. belediye başkanları da bu konuda en yetkili olmalıdırlar. o bölgelerdeki her türlü eğitimde bunlara bırakılmalıdır." bölücü değil birleştirici olduğunu iddia eden biri için ne kadar gerekli ve anlamlı bir cümle. "hem laik, hem müslüman olunmaz. ya müslüman olacaksın, ya laik. ikisi birarada olunca ters mıknatıslanma yapar. mümkün değil, ikisi birarada olamaz." "referansımız islam'dır. tek hedefimiz islam devleti'dir." "sen "ne mutlu türküm diyene" dersen, onun da "ne mutlu kürdüm diyene" deme hakkı vardır." "1.5 milyarlık islam alemi, müslüman milletimizin ayağa kalkmasını sabırsızlıkla bekliyor. kalkacağız, bu ayaklanma başlayacak." "egemenlik kayıtsız şartsız milletindir lafı koskoca bir yalan, egemenlik kayıtsız şartsız allahındır." "türkiye'yi pazarlıyorum. bizim için verilecek para önemlidir. her şeyi pazarlar satarız, parayı veren düdüğü çalar." "bir tutturmuşlar laiklik elden gidiyor diye, millet isterse tabii ki gidecek be." kars'ta akp toplantısında kadınlarla erkeklerin, ayri ayrı yerlerde oturtulmasını eleştiren gazeteciye; "kadın nereye isterse oturur, sana ne yaa! ayıp yaa!" "türkiye'de kürt sorunu vardır. bunu türkiyelilik kavramıyla çözmeliyiz. türkiyeli kimliği her vatandaşın üst kimliği olmalı, türk kavramı da alt kimlik olarak değerlendirilmelidir. isteyen isterse yine ben türküm derse desin" avusturya'nın ankara büyük elçisine; "fazla içmedin değil mi, ağzin içki kokuyor" "suriye'yi lübnan'dan çıkardıkları gibi, bizi de kıbrıs'tan çıkartırlar. birileri bize çık der, kuzu kuzu çıkarız." "ben müslümanım diyenin, aynı zamanda laikim demesi mümkün değil" seçim konuşmasında vatandaşa; "dur dinle be!.. dur dinle!.. 9 ay 10 gün be!.." erzurum'da çiftçilere "yahu, bu millet yatıp kalkıp size mi çalışacak." danıştay'ın verdiği türban kararından sonra, avrupa insan hakları mahkemesine ; "sana mı kaldı türban konusunda karar vermek, bu ulemanın işidir. ulema ne diyorsa o olur." "efendi sen kim oluyorsun, buna mecelle (şeriat hukuku) karar verir" chp'li bir milletvekiline; "sallamaa.., elini kolunu sallamaa.., her yerin oynuyor be!" abd gezisinde; "abd'de özgürlük anlayışı var ama benim ülkemde yok" mersin'de bir vatandaşa; "**** terbiyesizlik yapma! artistlik yapma ****! hadi ananı da al git burdan" ahmet necdet sezer tarafından onaylanmayan yüzlerce atamanın vekaletlerle yürütülmesi konusunda; "biz hukuka aykırı bir şey yapmıyoruz. mecellede(şeriat hukuku) böyle bir kaide var." şehit ailelerine; "askerlik yan gelip yatma yeri değil" şehit annesini; "ne konuşacam ben o kadınla yahu!" almanya'da kombassan holdinge para kaptıran bir vatandaşa; "söyleyin şu sahtekara ne istiyormuş" yök başkanı prof.dr. erdoğan teziç'e "burası (kafasını göstererek) basmıyor. hayatında iki koyun gütmediği için bunu kavrayamıyor." birleşmiş milletler tarafından tüm dünyada terörist ilan edilen ve aranan el kadı için; "kendisine kefilim, babam gibi güvenirim, ona kendime inandığım gibi inanıyorum." terörist el kadı'yı eleştiren muhalefet üyeleri ve gazetecilere; "onları hoplatacağım" kıbrıs davasının 50 yıllık lideri rauf denktaş'a "neyseki, yaşına başına saygı duyuyorum. ağzı olan konuşuyor be!" "ulusalmış, milliyetçiymiş, ne milliyetçisi yahu, bunlardan olsa olsa saman milliyetçisi olur." akp genel kongresinde "sanki maçta gibi bağırıp çağırıyorlar, türkiye laiktir, laik kalacak diye, bunlar hoş şeyler değil." çeşitli mitinglerde söyledikleri; . ********** . bizim çocuklar aç mı kalsın be! . kes **** sesini . sana üç nokta koyarım . otur **** oturduğun yerde, herşeye burnunu sokma 2002 seçimlerinden hemen önce ve başbakan olunca;" ben gelişerek değiştim." başbakanlığının 4. yılında; "ben hiçbir zaman değişmedim. islami fikirler değişmez." 1980'li yıllarda recep tayyip erdoğan'ın Atatürk, laiklik ve cumhuriyet'e karşı ettiği yemin; "ben muhammed müslüman ümmetindenim. türkiye dinsiz, laik bir memleket haline gelmiştir. hayatımı mustafa kemal dinsizliği ile savaşa adayacağıma, türkiye'yi bir din ve şeriat devleti haline getirmek için mücadele edeceğime, kemal paşa zamanında çıkarılan dinsiz kanunların tatbikini önleyeceğime, kısa zamanda ümmet esasına dayanan, şeriat devletinin kurulması için çalışacağıma, dinim, allah'ım ve bütün mukaddesatım üzerine yemin ve kasem ederim." Göre göre'de göz yumulmaz ki..insaf.. Alıntı
Φ TAKLAMAKAN Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2008 En 3skiya , Bu adamları oraya % 47 ile kim taşıdı. Bu halk. Ne diyebiliriz ki. Saygılar. Alıntı
Φ 3skiya Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2008 En 3skiya , Bu adamları oraya % 47 ile kim taşıdı. Bu halk. Ne diyebiliriz ki. Saygılar. Sorunda bu zaten..Bu insanlar kör mü? demekten baska birsey bulamiyorum.. Alıntı
Φ TAKLAMAKAN Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2008 Bizim köy merkez sağ partilere oy verir yıllarca. Önceleri Demokrat Parti , sonraları Kırat , sonraları Özal ve şimdide RTE. Orada bir düğünde sohbete katıldım. Neden RTE dedim. Kime verelim yavrum , Baykala mı dediler. Hem bu adam Allaaaını biliyor , peygamber diyor , böyle adamdan zarar gelmez. Dedi bir amca. Orta yaşlardaki biri de , tarlamıza hektar başına PARA veriyor. Daha öncekiler vermedi. Dedi. Tayyibin de oğlu gemi falan almış demiştim. Eski hortumcular kadar da götürmüyorlar ya. Gene en iyisi Tayyip dediler. Bide cumhurbaşkanını bizden ( Kayseriden) seçti. Daha ne diyeyim diyor. Köylünün nabzının tutunca bu ortaya çıkıyor. -Alternatifsizlik. -Din i siyasete alet etme. -Rüşvet. -Bilgisizlik. -Siyasi onur. İçi boş onur. Saygılar. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.