Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
Okudum ,

Ben şahadete inanmıyorum ki.

Senin Allahın için , onun dini için , Muhammed için savaşan birinin ölmesi mantıksız dır benim inancıma göre.

Yok efendim dinsel terimi kullanan laik cumhuriyet miş...

Al senin olsun şehit kavramın.

Onlar Muhammed için savaşmıyorlar.. Vatanları için savaşıyorlar.

Saygılar.

hayır efendim siz olayı açık biçimde çarpıtıyorsunuz

hiç kimseyi laiklik diyerek, hatta laik vatan vb diyerek bu ülkede cepheye gönderemezsiniz.

bizim izledigimiz şehit cenazeleri başka ülkeden mi acaba?

burada önemli olan laik devletin çok açık bir din istismarı yaptıgıdır.

ben senin hala okudugunu anlamadıgını söylemek zorundayım, söylemiş oldkların seninle alakalı..

laik-kemalist elitin açık din istismarını ortaya koymak maksat

kirli işlerinin örtülmesi içinde olabilir tüm bunlar.

6500 asker şehidini inceleyen izmirli bir şehit ailesi bunların içinden iki tane yarbay, bir tanede albay çocugundan başka kimseyi bulamadıgını ve hep belli bir kesimin çocuklarına nasip oluyormuş şehadet !!!!

savaş naraları atanların çocuklarına bir türlü şehadet nasip olmazmış!!!

bu kirli olan düzenin ortaya çıkarılması ancak açık olan islami kavramların istismarının önlenmesi ile mümkün..

siz hala anlamsız bir şekilde Muhammed için savaşmıyorlar diyorsunuz

evet bu dogru, zaten Muhammed için veya başka biri, birşey için savaşan şehit olamaz bir kere.

Sadece Allah için savaşan şehit olur, bu İslamda böyle.

bizde diyoruz ki senin gibi başka bir şeye inananlar islamı kirli işlerine alet etmesinler.

herkes inancı dogrultusunda anlamlandırsın olayı.

islam şehadet kavramı ve şehitligini laik cumhuriyet kullanıyor mu?

kullanmıyor mu?

önce bunu bir cevapla bakalım.

bana bir tane, sadece bir tane İslam dairesi içinde ugurlanmayan bir asker vb. göster.

ben o zaman yazmayacagım bu konuda.

tek bir tane.

• Cevaplar 52
  • Görüntü 9,4b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

• o sözün voltran a ait olmadığının bile farkında değilsiniz aslında,ama biz farkındayız.. fark bu zaten..

Gönderi tarihi:

Ben askerde iken vurulsa idim ,

Benim kendime uygun tercihim olan cenaze törenini kim yapardı.

Organların işe yarayanını sök fakir fukaraya dağıt. İhtiyacı olan organ bekleyenlere.

Kalanını yak.

Götür Göcek koylarında rüzgara savur.

Kimse yapmaz.

İlk önce annem babam karşı çıkardı.

Burada cenaze nin kullanılması , anne babadan başlar , mahalleden devam eder , en tepedeki devlet erkanına kadar gider.

Bu cenazeler kullanılıyor. Ölen öldüğü ile kalıyor.

Gönderi tarihi:
Okudum ,

Ben şahadete inanmıyorum ki.

Senin Allahın için , onun dini için , Muhammed için savaşan birinin ölmesi mantıksız dır benim inancıma göre.

Yok efendim dinsel terimi kullanan laik cumhuriyet miş...

Al senin olsun şehit kavramın.

Yanlış bişey.

Ben o gençlerin savaş nedeninin , sizin şehit dediklerinizinkinden daha mantıklı olduğunu savundum.

Keşke anlayabilse idiniz.

Onlar Muhammed için savaşmıyorlar.. Vatanları için savaşıyorlar.

Bu daha mantıklı.

Gerçi savaş ta kötü bişey.

Bunu da belirtmeliyim.

Orada akan kan durmalı.

Hemde kolay bir yolu var.

Saygılar.

kendıme oyle yaptıgım ıcın sıze yazarkende aynısını yapıyorum, daha kolay anlasılır oluyor benım ıcın umarım sızın ıcınde oyle olur.

denk olmayan ıkı gucun kavgasında taraflardan bırı cocuk ıse ve dayak yıyorsa sız kavga kotu deyıp mudahale etmeden duramazsınız. durmamalısınız.

resmı bıraz daha buyutelım, bır sekılde ıktıdarı ele gecırmıs olan zalım yonetıcıler tarafından zulum goren ve ınsanlık oldumu sesımızı kımse duymuyormu dıye ınleyenlerın varlıgını bıle bıle savas kotudur dıye zalıme dur demekten alıkoyamazsınız kendınızı. alıkoymamalısınız.

ıstenmeyen bısey oldugunda suphe yok lakın nıce ıstenmeyenler zaman ıcınde zaruret halını alabılıyor.

ıste bu gıbı durumlarla karsılasan Allah'ın kulları zulme son vermek ıcın guc kullanmak zorundadır.

bunuda sırf Allah rızası ıcın yaparlarsa zalıme bıle zulum etmez ama zulmede son verırler.

tıpkı su an amerıkanın yaptıgını soyledıgı gıbı

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.