Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2008 16 yıl hg leylafatma mavi biras misafirperver ol bizim ikram yapmamiz gerekmez mi hade 3 kahve yapta icelim
Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2008 16 yıl hg leylafatmamavi biras misafirperver ol bizim ikram yapmamiz gerekmez mi hade 3 kahve yapta icelim Yahu sen zehirlenmek mi istiyon?leylafatma yapar,hamaratlı birine benziyor.Olmasa sen yap,he
Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2008 16 yıl Hosgeldin! 3 u 4 yapalim lutfen Angel hepsi kaçtı,gel sen yap iki kahve
Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2008 16 yıl bende kahve istiyom bende.. . . pardon hosgeldin leylafatma mahallenin delisi gibi oldum
Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2008 16 yıl bugun valla bir girdimi biliyorum bir de hemen ciktimi. Yarin gelin kahveler benden olcak soz
Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2008 16 yıl Mavi olmayan gok yuzu ve senyour nerdesiniz hadi gelin hazir kahveler
Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2008 16 yıl tskler angel bak bunu gordum ama ustunden biras icmisler sanki mavi gec kaldin sende bulasiklari yika bari
Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2008 16 yıl ben geldim...hani benim kahvem? hos geldin Kahven yukarda 3 taneli olanin biri senin
Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2008 16 yıl hos geldin Kahven yukarda 3 taneli olanin biri senin çok saol,dur diğerleri içmesin,hepsini ben iççem.bana ne
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.