Φ benim ben Gönderi tarihi: 28 Mart , 2005 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2005 Mersindeki bayrak yakma girşiminin ve yerde sürüklenmesinin sebebinin olaya tepki gösteren polisin düzenlediği söyleniyor.Bayrağı sürükleyene para vermiş kahramanlık için olabilirmi? Alıntı
Φ tunc878 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2005 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2005 Mersindeki bayrak yakma girşiminin ve yerde sürüklenmesinin sebebinin olaya tepki gösteren polisin düzenlediği söyleniyor.Bayrağı sürükleyene para vermiş kahramanlık için olabilirmi? 3318[/snapback] Bence saçma.Haberin kaynağı ne bilmiyorum fakat asparagas olduğunu düşünüyorum. Bence bu olaya karşı gösterilen büyük tepki sonucu olayı gerçekleştirenler böyle bir yola başvurmuş olabilir tepkiyi azaltmak için. Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2005 Devlet otoritesinin var olmadigi her ülkede bu tip olaylar yasanir. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.