Φ arman Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Buyrun hanımlar ücretsiz hizmetimizdir. KOÇ: Bu maço erkek, kontrolü elinde tutmak ister ve maceraya bayılır. Baştan çıkarma: Korunmayı bekleyen masum kız rolünü oynayın. BOĞA: Kafa oyunlarını değil yatak oyunlarını sever. Baştan çıkarma: Tahrik edici bakış. İKİZLER: Aşkta onun için orman kanunu geçerlidir. Baştan çıkarma: Birkaç gün aramayın, sonra telefon edip onu çok özlediğinizi söyleyin. YENGEÇ: Bu su burcu erkeğinin sert kabuğu altında yumuşak bir kalbi vardır. Baştan çıkarma: Erotik kokular BAŞAK: Tam anlamıyla mükemmelcidir. Baştan çıkarma: Gösterişli bir kıyafet ve klasik giyimli kadını çok beğenir. ASLAN: Bu deli boğa, bütün gözlerin üzerinde olmasını ister. Baştan çıkarma: Bir yabancıyla flört edin. Deli olacaktır. TERAZİ: Lükse meraklı terazi erkeği güzel sever. Baştan çıkarma: Yandan yırtmaç. AKREP: Seks arzusu çoktur. Baştan çıkarma: Devamlı istekli görünün ve ipuçlarını hiç kaçırmayın. YAY: Bu erkeğin hayatı uzun süren bir partidir. Baştan çıkarma: Yeni pozisyonlar öğrenin. OĞLAK: Verici ve hep kazanmak isteyen erkektir. Erotik arzularınızı yerine getirmeyi görev bilir. Baştan çıkarma : Akıllı kadından hoşlanır. KOVA: Bu hayalperest için seks manevi bir deneyimdir. Kozmik birleşmeye hazırlanın. Baştan çıkarma: Bu hippi ruhlu adam kur sevmez. Sutyeninize güle güle giyin. BALIK: Şair ruhludur. Yüksek frekanslı yatak oyununa hazırlanın. Baştan çıkarma: İlk hareket sizden gelsin. Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 aaa niye dikkate almıyormuşuzzz var yaa çok çok çokkk doğruu hepsi doğru ben balık burcu birini tavlıycam madem böyle yapayım geçende arayayım dedim ses gelmedi hani sizden gelsin ilk hareket diyor ya.. öyle olmıycak sanırım ama.. Alıntı
Φ sibel1 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Bence ciddiye almamalıyız,sonuçta hepinizin ortak tavlanma özellikleriniz var ve bir çoğumuz buları keşfettik bilem.. Alıntı
Φ duygu_seli Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 walla akrep erkeğininki 100 de 100 doğru Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 YENGEÇ: Bu su burcu erkeğinin sert kabuğu altında yumuşak bir kalbi vardır. Baştan çıkarma: Erotik kokular doğrudur Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 walla akrep erkeğininki 100 de 100 doğru :D sanırım haklısın Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 bana saçma geldi yok tutmadı........ Alıntı
Φ ogretmen82 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 hepsinde tavlama yöntemi seks olarak verilmiş tabikide saçma. ben ikizler burcuyum bir bayanın beni tavlaması için seksin dışında şeyler yapması gerekir. dünyada seksten daha güzel şeylerde var arkadaşlar. karlı bir akşamda kalın kalın giyinip hiç sevgilinizle taksimde gezdinizmi, bir cafeye girip sahlep içtiniz mi??? Alıntı
Φ prinzessin Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2008 hepsinde tavlama yöntemi seks olarak verilmiş tabikide saçma. ben ikizler burcuyum bir bayanın beni tavlaması için seksin dışında şeyler yapması gerekir. dünyada seksten daha güzel şeylerde var arkadaşlar. karlı bir akşamda kalın kalın giyinip hiç sevgilinizle taksimde gezdinizmi, bir cafeye girip sahlep içtiniz mi??? waaay be ikizler burcusun we boylesıne romantık duygular icerısındesın şaşırdımmm :S:S:S senin ay burcun & yükselen burcun nedir ? sanırım onların etkisi daha yüksek güneş burcundan sa .... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.