Φ hakanaytac Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 Yılmaz Özdil - Hürriyet Diplomatik kriz mi çıktı? Çarşafa mı dolandık? Bizim basın hemen koşar... Şükrü Elekdağ ne diyor? Onur Öymen ne diyor? Deniz Bölükbaşı ne diyor? Gündüz Aktan ne diyor? * 2'si CHP'li, 2'si MHP'li. * Ben bugüne kadar diplomatik kriz çıktığında "Dışişleri Bakanı Ali Babacan ne diyor?" diye merak eden basın mensubu görmedim. * "Hadi ilk olayım" dedim. Merak ettim... "Ali Babacan ne diyor?" Öğrenemedim. * Niye biliyor musunuz? Çünkü, bizim Dışişleri Bakanı, şeytanın karı boşadığı şu günlerde, sınırımızda savaş varken, Roma'ya tatile gitti! Hem de bir gün, iki gün değil, bir hafta... Ailecek... 5 Ağustos'ta gitti, zahmet edip, 12 Ağustos'ta sabaha karşı döndü memlekete... Bizim bakan bavulları toplayıp dönene kadar, Rusya Gürcistan'ı aldı! * Türkiye komada... Ali Babacan Roma'da. * Saldım çayıra... Mevlam kayıra. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.