Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 arkadaşlar.....ne arıyorsunuz siz.........insan mı.?doğrumu:? nerede onlar kaldımı ki ortalıkta....dediğiniz şahsiyette insan........gerçek düşünceleri ile yaşayan..... selam size ....merhaba *Gece Yağmuru*** Merhaba abicim Yok walla ben aramıyodum yanlışlıkla oldu Önce insan olanını arıyoruz desek daha doğru olur sanırım Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Doğru insan kriterlerimizi yayınlamanın vakti geldi . Dostluk ihtıyacı dostum olabilmeli . Aşık etmeli beni kendine . Hediyeler de almalı . Dışarı çıkıp gezerken koca nisanlı vs. olabileceğinden göğsümü gererek dolaşabilmeliyim . Karşılıklı saygı duymalıyız . Beni düşünmeden geçindirebilecek kadar zengin olmalı . Tipide güzel olmalı . Telefonlada konuşabilmeli tatlı tatlı . Beni taçlandırabilecek kadar sevmeli. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Telefon dışındaki bütün özellikleri kabul ediyorum telefon olmasınnnn Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Telefon dışındaki bütün özellikleri kabul ediyorum telefon olmasınnnn hıc bırı eksık bır gedık olmaz derkennnn :D melisko gelır 25 olur Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Doğru insan kriterlerimizi yayınlamanın vakti geldi . Dostluk ihtıyacı dostum olabilmeli . Aşık etmeli beni kendine . Hediyeler de almalı . Dışarı çıkıp gezerken koca nisanlı vs. olabileceğinden göğsümü gererek dolaşabilmeliyim . Karşılıklı saygı duymalıyız . Beni düşünmeden geçindirebilecek kadar zengin olmalı . Tipide güzel olmalı . Telefonlada konuşabilmeli tatlı tatlı . Beni taçlandırabilecek kadar sevmeli. şöyle bi baktım aradığın tipe. tıpkı dedem yalnız dedeme beni taçlandıracak kadar sevmelisin cümlesini nasıl anlatırsın bilmem zira klasikçidir biraz. ya şaka bi tarafa bu yazdıkların gerçek olamaz meliskoo. bu özelliklerin 2 sini bir arada barındıran bi erkek bul ben de evleneyim bu son söylediğim yalnızca mübalağa sanatının inceliğidir bu konuda poleniğine girmeyelim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 ya şaka bi tarafa bu yazdıkların gerçek olamaz meliskoo. bu özelliklerin 2 sini bir arada barındıran bi erkek bul ben de evleneyim bu son söylediğim yalnızca mübalağa sanatının inceliğidir bu konuda poleniğine girmeyelim Mübalağa ve polemiğe bayılırım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 melişkonun kriterlerinden 7 sini bir arada barındıran birini tanıyorum ben kalan 2 kriter nedir diye sormayın ama Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 Farzetki ben Meliskooyum ve sordum Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 Mübalağa ve polemiğe bayılırım bence hiç deneme bile. çünkü sen kaybedersin. zira ikizler burcu olupta 30 una kadar evde kalacak olan ben değilim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 Farzetki ben Meliskooyum ve sordum istersen meliskoo ol istersen admin kimseye sölemem bence hiç deneme bile. çünkü sen kaybedersin. zira ikizler burcu olupta 30 una kadar evde kalacak olan ben değilim kankiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 Merhaba abicim Yok walla ben aramıyodum yanlışlıkla oldu Önce insan olanını arıyoruz desek daha doğru olur sanırım merhaba......Gece Yağmuru. iyisin umarım........... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 bence hiç deneme bile. çünkü sen kaybedersin. zira ikizler burcu olupta 30 una kadar evde kalacak olan ben değilim 30 olanlar düşünsün Walla ben söyledim artık çok geç istersen meliskoo ol istersen admin kimseye sölemem kankiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm ne varrrrr Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 melişkonun kriterlerinden 7 sini bir arada barındıran birini tanıyorum ben kalan 2 kriter nedir diye sormayın ama merhaba.....MINEU...... GELİN hanım desen daha iyi olacak... iyisin dimi sen.....kakinle Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 merhaba......Gece Yağmuru. iyisin umarım........... Merhaba abicim iyiyim saol,umarım sende iyisindir merhaba.....MINEU...... GELİN hanım desen daha iyi olacak... iyisin dimi sen.....kakinle Kankisiyle iyi olasında kimle olsun abicim Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 Merhaba abicim iyiyim saol,umarım sende iyisindir Kankisiyle iyi olasında kimle olsun abicim size ikinize bayılıyorum yaaaaaa...... ....kıskanıyorum sizi...... .ne güzel anlaşıyorsunuz...... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 merhaba.....MINEU...... GELİN hanım desem daha iyi olacak... iyisin dimi sen.....kankinle merhaba erdal abi iyi olmaya çalışıyorum telaşımıs var malum kankimle de gayet iyiyis senden iyi olmasın Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 size ikinize bayılıyorum yaaaaaa...... ....kıskanıyorum sizi...... .ne güzel anlaşıyorsunuz...... Bisde birbirimise çok bayılıyos abicim kıskanacak bişey yokki Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 kRİterlerimdeki en güzel olay o taçlandırma olayı evlilik. Alıntı
Φ cimcime20 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 arkadaşımm bencee ilk önce doğru insan olduğunu öğrenmek istiorsan onu cok denemen gerekior deniceksinki hemde onu daha iyi tanıcaksın buzamanda gercektenn doğru insanı bulmak cok zorrr acaba gercek sevgi varmıı cunkü hersey menfaate dönüştü sen diosun bu cocuk doğpru insan ama onun aklından kimbilir neler gieciorrr yanii cok zor yaaa insan neyapıcanı aşaşırıoo böle konulardaa Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 arkadaşımm bencee ilk önce doğru insan olduğunu öğrenmek istiorsan onu cok denemen gerekior deniceksinki hemde onu daha iyi tanıcaksın buzamanda gercektenn doğru insanı bulmak cok zorrr acaba gercek sevgi varmıı cunkü hersey menfaate dönüştü sen diosun bu cocuk doğpru insan ama onun aklından kimbilir neler gieciorrr yanii cok zor yaaa insan neyapıcanı aşaşırıoo böle konulardaa Tam üstüne bastın cicim bizim doğru insan olmaya aday adayı genc delikanlımız benı denemeye kalkıyor nasıl bıdıbıdı sinirden yedım adamı yerim ya neyımı denıyor cok sacma cok sinir bır olay aaaaa paso eve cagarıyo zaten ılgınc bı deneme tarzı var :D Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 kankiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm sen de mi ikizlersin yoksa düşman çoğaltmayalım yok yere ya 30 olanlar düşünsün Walla ben söyledim artık çok geç gelecek de bir gün gelecek ve tüm ikizler kızları gibi evde kalacaksın dost acı söyler dicem ama kuyunu kazıyorum şu an bilmem dost dermisin bana kRİterlerimdeki en güzel olay o taçlandırma olayı evlilik. aaa. o evlilikmiydi ya. bende diyorum beni taçlandıracak kadar sevmek nedir. tamam o zaman ya. dedem zaten medeni kanunu sonuna kadar idrak etmiş ve uygulamaya geçirmiş bi insan yane. e kısmet tabi ne diyim Tam üstüne bastın cicim bizim doğru insan olmaya aday adayı genc delikanlımız benı denemeye kalkıyor nasıl bıdıbıdı sinirden yedım adamı yerim ya neyımı denıyor cok sacma cok sinir bır olay aaaaa paso eve cagarıyo zaten ılgınc bı deneme tarzı var ya meliskoo sence de bir tuhaflık yok mu bu işte. seni eve çağırarak denemesinde yani. işallah seni deniyodur yane. eğer senden olumsuz cevap alınca ben de zaten seni denemiştim diyosa bence böyle bi topic aç ve tartışalım. acaba gerçekten seni mi denemişti bu arada mimiklerinize geçmiş olsun Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 ya meliskoo sence de bir tuhaflık yok mu bu işte. seni eve çağırarak denemesinde yani. işallah seni deniyodur yane. eğer senden olumsuz cevap alınca ben de zaten seni denemiştim diyosa bence böyle bi topic aç ve tartışalım. acaba gerçekten seni mi denemişti yok yafrum ya denedi bence de cunku her abuk konuda deniyor sinirimi fln ölçüyor bazen nasıl bu kdr sabredebılıyorsun anlamıyorum dıyor aama dun gece ıyı payladım durmadan bagırdım çıldırttı benı wallahi doğru adamım Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 yok yafrum ya denedi bence de cunku her abuk konuda deniyor sinirimi fln ölçüyor bazen nasıl bu kdr sabredebılıyorsun anlamıyorum dıyor aama dun gece ıyı payladım durmadan bagırdım çıldırttı benı wallahi doğru adamım dün gece payladım dedin de aklıma geldi siz birlikte mi yaşıyosunuz? Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 dün gece payladım dedin de aklıma geldi siz birlikte mi yaşıyosunuz? Yok hayatım telefonda konustuk.. evlenmeden yasamam :P Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 gelecek de bir gün gelecek ve tüm ikizler kızları gibi evde kalacaksın , dost acı söyler dicem ama kuyunu kazıyorum şu an bilmem dost dermisin bana bu arada mimiklerinize geçmiş olsun Dostlar kara gün içindir zaten Emre Yanlış seçim yapıp bir ömür boyu mutsuz olmaktansa evde kalmayı tercih ederim Ev memnun ben memnunum sana ne oluyo yahu Senin mimiklerede geçmiş olsun dün gece payladım dedin de aklıma geldi siz birlikte mi yaşıyosunuz? Yok hayatım telefonda konustuk.. evlenmeden yasamam Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.