Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

arkadaşlar.....ne arıyorsunuz siz.........insan mı.?doğrumu:? nerede onlar kaldımı ki ortalıkta....dediğiniz şahsiyette insan........gerçek düşünceleri ile yaşayan.....

selam size ....merhaba *Gece Yağmuru***

Merhaba abicim :)

Yok walla ben aramıyodum yanlışlıkla oldu :unsure::D

Önce insan olanını arıyoruz desek daha doğru olur sanırım -_-;):clover:

• Cevaplar 320
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Doğru insan kriterlerimizi yayınlamanın vakti geldi

:)

. Dostluk ihtıyacı dostum olabilmeli

. Aşık etmeli beni kendine

. Hediyeler de almalı

. Dışarı çıkıp gezerken koca nisanlı vs. olabileceğinden göğsümü gererek dolaşabilmeliyim

. Karşılıklı saygı duymalıyız

. Beni düşünmeden geçindirebilecek kadar zengin olmalı

. Tipide güzel olmalı

. Telefonlada konuşabilmeli tatlı tatlı

. Beni taçlandırabilecek kadar sevmeli.

:sorcerer::wub:

Gönderi tarihi:

Doğru insan kriterlerimizi yayınlamanın vakti geldi

:)

. Dostluk ihtıyacı dostum olabilmeli

. Aşık etmeli beni kendine

. Hediyeler de almalı

. Dışarı çıkıp gezerken koca nisanlı vs. olabileceğinden göğsümü gererek dolaşabilmeliyim

. Karşılıklı saygı duymalıyız

. Beni düşünmeden geçindirebilecek kadar zengin olmalı

. Tipide güzel olmalı

. Telefonlada konuşabilmeli tatlı tatlı

. Beni taçlandırabilecek kadar sevmeli.

:sorcerer::wub:

şöyle bi baktım aradığın tipe. tıpkı dedem :D yalnız dedeme beni taçlandıracak kadar sevmelisin cümlesini nasıl anlatırsın bilmem :D zira klasikçidir biraz.

ya şaka bi tarafa bu yazdıkların gerçek olamaz meliskoo. bu özelliklerin 2 sini bir arada barındıran bi erkek bul ben de evleneyim :D bu son söylediğim yalnızca mübalağa sanatının inceliğidir :stuart: bu konuda poleniğine girmeyelim :P

Gönderi tarihi:

ya şaka bi tarafa bu yazdıkların gerçek olamaz meliskoo. bu özelliklerin 2 sini bir arada barındıran bi erkek bul ben de evleneyim :D bu son söylediğim yalnızca mübalağa sanatının inceliğidir :stuart: bu konuda poleniğine girmeyelim :P

Mübalağa ve polemiğe bayılırım :devil::w00t::lol::stuart:

Gönderi tarihi:

Farzetki ben Meliskooyum :lol: ve sordum

istersen meliskoo ol istersen admin :lol: kimseye sölemem -_-:P:rolleyes:

bence hiç deneme bile. çünkü sen kaybedersin. zira ikizler burcu olupta 30 una kadar evde kalacak olan ben değilim

kankiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm :w00t::lol:

Gönderi tarihi:

Merhaba abicim :)

Yok walla ben aramıyodum yanlışlıkla oldu :unsure::D

Önce insan olanını arıyoruz desek daha doğru olur sanırım -_-;):clover:

merhaba......Gece Yağmuru. :) iyisin umarım........... :clover:

Gönderi tarihi:

bence hiç deneme bile. çünkü sen kaybedersin. zira ikizler burcu olupta 30 una kadar evde kalacak olan ben değilim

30 olanlar düşünsün :lol:

Walla ben söyledim artık çok geç :D:stuart::P

istersen meliskoo ol istersen admin :lol: kimseye sölemem

kankiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm

ne varrrrr :D:angry::lol:

Gönderi tarihi:

melişkonun kriterlerinden 7 sini bir arada barındıran birini tanıyorum ben -_-:wub:

kalan 2 kriter nedir diye sormayın ama -_-:rolleyes:

merhaba.....MINEU...... :) GELİN hanım desen daha iyi olacak... :P iyisin dimi sen.....kakinle

Gönderi tarihi:

merhaba......Gece Yağmuru. :) iyisin umarım........... :clover:

Merhaba abicim ;) iyiyim saol,umarım sende iyisindir :):clover:

merhaba.....MINEU...... :) GELİN hanım desen daha iyi olacak... :P iyisin dimi sen.....kakinle

Kankisiyle iyi olasında kimle olsun abicim :chris::lol::stuart:

Gönderi tarihi:

Merhaba abicim ;) iyiyim saol,umarım sende iyisindir :):clover:

Kankisiyle iyi olasında kimle olsun abicim :chris::lol::stuart:

size ikinize bayılıyorum yaaaaaa...... :wub: ....kıskanıyorum sizi...... :chris::devil: .ne güzel anlaşıyorsunuz...... :cat:

Gönderi tarihi:

merhaba.....MINEU...... :) GELİN hanım desem daha iyi olacak... :P iyisin dimi sen.....kankinle

merhaba erdal abi :D

iyi olmaya çalışıyorum -_- telaşımıs var malum :sweatingbullets::)

kankimle de gayet iyiyis <_<:P:D senden iyi olmasın :lol:

Gönderi tarihi:

arkadaşımm bencee ilk önce doğru insan olduğunu öğrenmek istiorsan onu cok denemen gerekior deniceksinki hemde onu daha iyi tanıcaksın buzamanda gercektenn doğru insanı bulmak cok zorrr acaba gercek sevgi varmıı cunkü hersey menfaate dönüştü sen diosun bu cocuk doğpru insan ama onun aklından kimbilir neler gieciorrr yanii cok zor yaaa insan neyapıcanı aşaşırıoo böle konulardaa

Gönderi tarihi:

arkadaşımm bencee ilk önce doğru insan olduğunu öğrenmek istiorsan onu cok denemen gerekior deniceksinki hemde onu daha iyi tanıcaksın buzamanda gercektenn doğru insanı bulmak cok zorrr acaba gercek sevgi varmıı cunkü hersey menfaate dönüştü sen diosun bu cocuk doğpru insan ama onun aklından kimbilir neler gieciorrr yanii cok zor yaaa insan neyapıcanı aşaşırıoo böle konulardaa

Tam üstüne bastın cicim

bizim doğru insan olmaya aday adayı genc delikanlımız benı denemeye kalkıyor nasıl bıdıbıdı sinirden yedım adamı yerim ya

neyımı denıyor cok sacma cok sinir bır olay aaaaa

paso eve cagarıyo zaten ılgınc bı deneme tarzı var :D :D :D:lol::clover:

Gönderi tarihi:

kankiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm :w00t::lol:

sen de mi ikizlersin yoksa :unsure: düşman çoğaltmayalım yok yere ya :(

30 olanlar düşünsün

Walla ben söyledim artık çok geç

gelecek de bir gün gelecek ve tüm ikizler kızları gibi evde kalacaksın :devil: dost acı söyler dicem ama kuyunu kazıyorum şu an bilmem dost dermisin bana :D:lol:

kRİterlerimdeki en güzel olay o taçlandırma olayı

evlilik.

aaa. o evlilikmiydi ya. bende diyorum beni taçlandıracak kadar sevmek nedir. tamam o zaman ya. dedem zaten medeni kanunu sonuna kadar idrak etmiş ve uygulamaya geçirmiş bi insan yane. e kısmet tabi ne diyim :lol:

Tam üstüne bastın cicim

bizim doğru insan olmaya aday adayı genc delikanlımız benı denemeye kalkıyor nasıl bıdıbıdı sinirden yedım adamı yerim ya

neyımı denıyor cok sacma cok sinir bır olay aaaaa

paso eve cagarıyo zaten ılgınc bı deneme tarzı var

ya meliskoo sence de bir tuhaflık yok mu bu işte. seni eve çağırarak denemesinde yani. işallah seni deniyodur yane. eğer senden olumsuz cevap alınca ben de zaten seni denemiştim diyosa bence böyle bi topic aç ve tartışalım. acaba gerçekten seni mi denemişti -_-

bu arada mimiklerinize geçmiş olsun :devil:

Gönderi tarihi:

ya meliskoo sence de bir tuhaflık yok mu bu işte. seni eve çağırarak denemesinde yani. işallah seni deniyodur yane. eğer senden olumsuz cevap alınca ben de zaten seni denemiştim diyosa bence böyle bi topic aç ve tartışalım. acaba gerçekten seni mi denemişti -_-

yok yafrum ya denedi bence de cunku her abuk konuda deniyor sinirimi fln ölçüyor

bazen nasıl bu kdr sabredebılıyorsun anlamıyorum dıyor

aama dun gece ıyı payladım durmadan bagırdım :)

çıldırttı benı wallahi doğru adamım :lol:

Gönderi tarihi:

yok yafrum ya denedi bence de cunku her abuk konuda deniyor sinirimi fln ölçüyor

bazen nasıl bu kdr sabredebılıyorsun anlamıyorum dıyor

aama dun gece ıyı payladım durmadan bagırdım :)

çıldırttı benı wallahi doğru adamım :lol:

dün gece payladım dedin de aklıma geldi siz birlikte mi yaşıyosunuz?

Gönderi tarihi:

gelecek de bir gün gelecek ve tüm ikizler kızları gibi evde kalacaksın , dost acı söyler dicem ama kuyunu kazıyorum şu an bilmem dost dermisin bana

bu arada mimiklerinize geçmiş olsun

Dostlar kara gün içindir zaten Emre :lol: Yanlış seçim yapıp bir ömür boyu mutsuz olmaktansa evde kalmayı tercih ederim -_- Ev memnun ben memnunum sana ne oluyo yahu :unsure::lol:

Senin mimiklerede geçmiş olsun :lol:

dün gece payladım dedin de aklıma geldi siz birlikte mi yaşıyosunuz?

:lol:

Yok hayatım telefonda konustuk..

evlenmeden yasamam

-_-

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.