Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
sen bılmezsın sen daha kucuksun mavı buyude gel canım :D

hem bı kere ben exlımle konustum demı angel :D

Evet konustular gercektende. Hatta tanitirken Sirine dedim ki bak senin exin msn'de :P Nelli de diyordu hadi Robert'ten once Sercanla mi cikiyordu :yuvarlan:

mavim ne yapayim kizlar geldi msn actim bizimki orda artik tanima vakti geldi dedim artik seneye de Robert'ti tanisdiririm :P

Sercan Sirin le Nelli Turkiye'ye gelcekler ben orda olunca :deli:

• Cevaplar 373
  • Görüntü 42,1b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

• ya varya döfecem durun siz. ne angelin nede senin yaptığın mantıyı yerim.Ben yasamak istiyprum :D

• nyx-fallen angel
    nyx-fallen angel

yardim etcektimde sonra isim cikti nasil herseyi toplaya bildinmi ?     pisst Pizza yokmu halen

• Ya halen daha pizza istiyon ya yüzsüz kız ne olacak :D   Kaybetmeseydin alacaktım ohh canıma değsin

Gönderi tarihi:
Evet konustular gercektende. Hatta tanitirken Sirine dedim ki bak senin exin msn'de Nelli de diyordu hadi Robert'ten once Sercanla mi cikiyordu

mavim ne yapayim kizlar geldi msn actim bizimki orda artik tanima vakti geldi dedim artik seneye de Robert'ti tanisdiririm

Sercan Sirin le Nelli Turkiye'ye gelcekler ben orda olunca

sayın mavı duydunuz mu kıskanmayın luuuttfeeen :D:lol: nellı ye dekı sen bılmezsın sende o zamanalar kucuktun :ayakvur:

ya ben aparatla tanısmak zorunda mıyım ya :unsure::islik::ayakvur: sonucta zaten promosyon olarak gelıyo yanı ıstesem almam :D

bak buna sevındım angel ne zaman gelıckelr ona gore bıde ıstanbula bılet alıyım :islik::ayakvur: amam robertı getırmesın pesınde ha ayak altında dolasmasın ben ve sırın sahılde gezerken :D

Gönderi tarihi:

eylul de gelmeyi dusunuyorlar isin ilginc yani daha ev isini hal etmedim ki :D 2 hafta kalcaklar... Robertsiz ;) Istanbula gelirsen gorursunde ama onu gormek icin ilk bana ne alcan seni onu soyle bana ilk :D biliyorusun ortanizda ben varim cekilmem kenaraaaaaaaaaaaaaa :lol:

Gönderi tarihi:
Angel,lütfen bitir Sercanı :P

yinemi ben ? bugunde sen bitir onu ;)

Gönderi tarihi:
lütfen,lütfen angelim,döf onu,zaten filmden takan yok :angry:

Film ve o :lol: kiz mi bulsak ne :P

Gönderi tarihi:
bulalım,bulalım...nerden başlıyoz -_-

Sirinden baslamayalim da nerden basarsak basliyalim :D Izmirde tanidik varmi ordan bakalim :lol:

Gönderi tarihi:
Sirinden baslamayalim da nerden basarsak basliyalim :D Izmirde tanidik varmi ordan bakalim :lol:

Şirin mi :angry: Angel ver Şirinin numarasını,ona Sercanın nasıl hain olduğunu diyem B)

Gönderi tarihi:
ona yap bana yapma da kime yaparsan yap :P

Sercana bakma sen,o yemek yemeyi sefmiyo ondan,sana yaparım -_-

Gönderi tarihi:
var ya........ B)

/.............simdilik kactim B) gorusuruz ;)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.