Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2008 Özlem Özlem sevdaya yürek açmaktır Özlem açılan yürekte hayat bulmaktır Özlem aynı heyecanla canana ulaşmaktır Özlem yoklukta var olmaktır Özlem uzandığında tutmaktır Özlem geceyi gündüz gündüzü gece yapmaktır Özlem sevgiye koşulsuz bağlanmaktır Özlem kavrulup yanmaktır Özlem ne uzak ne yakındır Özlem her anında sevdiğini anmaktır Özlem kalbini sorgusuz açmaktır Ve ben Karşılık beklemeden Kalbime ruhuma hayat veren Gecemi gündüz eden Her anımda Yanımda hissettiğim Düşündüğüm Düşündüğünü bildiğim Gülümsemeyi Gülümsetmeyi Sevmeyi Sevgiye değer vermeyi Öğreten Beni benden alıp götüren Pırlanta yürekli meleği Özlüyorum Çok özlüyorum Cananima hediyem olsun, Ameliyat gunu yaninda olamicam ama varligim hep seninle. Ozledim seni hadi artik gel buraya bak sadece 7 ay kaldi doncem yer belli degilken sen gelsen yeni An lar yeni yemekler yeni delilikler yasasak beraber ne guzel olurdu. 51 kartlarini unutma oyunlari ozledim . Teenager age zamanini ozledim o kadar paramizi bos yemeklere vermeyi ozledim . Senle korku filmleri bakmasini ozledim. Kulak diyince hareketi ozledim Dondumde yine hersey ayni olmicani bildigim halde bir gunde olsa eskisi gibi olmayi ozledim............ Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2008 Canım benim bakem dedim,ne yapıyorsun...ben tembellik yapıyorum oooof offf,yalnız işten iki günlüğüne izin aldım,sırf ders çalışmak için onun için arada ancak gelebiliyorum;dua et emi Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2008 Burdanda butun Forumun Bayramini kutlarim. Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2008 Bayramın kutlu olsun angel teşkürler kek için Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2008 angel tşkler. senin de bayramın kutlu olsun topladıgım şekerler burda seçebilirsin burdan . Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2008 Bayramın kutlu olsun angel teşkürler kek için birsey degil sana ben obur gunler ginger bread house yollucam kendim yaptim bu sefer angel tşkler. senin de bayramın kutlu olsun topladıgım şekerler burda seçebilirsin burdan . sagol cnm cok guzel nerden baslasam ? Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2008 DAVET. .. Dörtnala gelip Uzak Asya'dan Akdenize bir kısrak başı gibi uzanan Bu memleket bizim! Bilekler kan içinde, dişler kenetli ayaklar çıplak Ve ipek bir halıya benzeyen toprak Bu cehennem, bu cennet bizim! Kapansın el kapıları bir daha açılmasın yok edin insanın insana kulluğunu Bu davet bizim! Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür Ve bir orman gibi kardeşçesine Bu hasret bizim! Canım,Sevgili Nazım Ustam'ın bu dizelerini bayram çikolatası yerine hediye edeyim sana...Bayram sevgi için varsa,sevginin en güzeli bu dizelerde.Bayram paylaşmak için varsa aynı gökyüzüne kocaman yüreği ile davette bulunan Nazım Usta ile merhaba diyorum sana...geç oldu ama:)geçmiş bayramının gelecek tüm bayramlara taşıyacağı umutla:) Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2008 DAVET. .. Dörtnala gelip Uzak Asya'dan Akdenize bir kısrak başı gibi uzanan Bu memleket bizim! Bilekler kan içinde, dişler kenetli ayaklar çıplak Ve ipek bir halıya benzeyen toprak Bu cehennem, bu cennet bizim! Kapansın el kapıları bir daha açılmasın yok edin insanın insana kulluğunu Bu davet bizim! Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür Ve bir orman gibi kardeşçesine Bu hasret bizim! Canım,Sevgili Nazım Ustam'ın bu dizelerini bayram çikolatası yerine hediye edeyim sana...Bayram sevgi için varsa,sevginin en güzeli bu dizelerde.Bayram paylaşmak için varsa aynı gökyüzüne kocaman yüreği ile davette bulunan Nazım Usta ile merhaba diyorum sana...geç oldu ama:)geçmiş bayramının gelecek tüm bayramlara taşıyacağı umutla:) Siiri kabul edeyim yazinida ama ettini aslaaaaaaaaaaaaaa Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2008 I curse the German Ausbildung system haksizlik ve karar vermek zaten kolay degil ki.... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2008 Siiri kabul edeyim yazinida ama ettini aslaaaaaaaaaaaaaa niye et sefmiyon mu ben de sefmiyom Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2008 niye et sefmiyon mu ben de sefmiyom yemesemde olur yani etsiz yasaya bilirim cukalatasiz aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2008 ama ben hayir diyemicem hepsini yicem bu gidisle siskooooooooo olcam ya 4 gunden beri yemek yerine kek, cookies ve cikolata yiyorum maviiiiiiiiiiiiiiiiiiii meyva yolla banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2008 Angelim,az önce aldığım elma bu,paylaşalım mı beğenmedinse diğer taraftan Mavi de Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2008 Angelim,az önce aldığım elma bu,paylaşalım mı beğenmedinse diğer taraftan Mavi de delikli taraf senin olsun guzel tarafida benim nasil paylasim ama bi sana bi bana usteki cikolatayi eritip meyvalarin ustune dokeriz yeriz Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2008 vay ac bogazlar vayyy bensız hemde demek oyle ıtalyadan getırdıgım ozle cıkolatalarımı vermıyecem sıze:D Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2008 italya'dan geliyorsan cappuccino ve tirimisu alayim ben Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2008 sey canım bosversene onları sen hem onları essek etınden yapıyolar bılıyon muu yaaa Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2008 italya'dan geliyorsan cappuccino ve tirimisu alayim ben Sen bana ver canım;Sercan zaten rejimde Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2008 yarin yollarim Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2008 He kurban olsun mavin sana Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2008 vay yalancı hemede yolluyo kolay mı oradan yollamak hem bugun ıyı yırttın ha bu aksma mavıye yaptıgımı sana da yapacaktımda telefonun hattı dusuyordu yoksaaaa Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2008 hey Amerika numarasi pali arasanda acmam ki Arayanlara diyorum evi arayinnnnnnnnnnnnn!!!! ben yutmazdim hem yaptigini Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2008 vay yalancı hemede yolluyo kolay mı oradan yollamak hem bugun ıyı yırttın ha bu aksma mavıye yaptıgımı sana da yapacaktımda telefonun hattı dusuyordu yoksaaaa Bak sen şuna var ya Sercan,ben çok sinsiyim bittin sen intikam alacammmmmmmmmm Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2008 hey Amerika numarasi pali arasanda acmam ki Arayanlara diyorum evi arayinnnnnnnnnnnnn!!!! ben yutmazdim hem yaptigini hiç de yutardın Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.