Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 sen bılmezsın sen daha kucuksun mavı buyude gel canım hem bı kere ben exlımle konustum demı angel Evet konustular gercektende. Hatta tanitirken Sirine dedim ki bak senin exin msn'de Nelli de diyordu hadi Robert'ten once Sercanla mi cikiyordu mavim ne yapayim kizlar geldi msn actim bizimki orda artik tanima vakti geldi dedim artik seneye de Robert'ti tanisdiririm Sercan Sirin le Nelli Turkiye'ye gelcekler ben orda olunca Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Evet konustular gercektende. Hatta tanitirken Sirine dedim ki bak senin exin msn'de Nelli de diyordu hadi Robert'ten once Sercanla mi cikiyordu mavim ne yapayim kizlar geldi msn actim bizimki orda artik tanima vakti geldi dedim artik seneye de Robert'ti tanisdiririm Sercan Sirin le Nelli Turkiye'ye gelcekler ben orda olunca sayın mavı duydunuz mu kıskanmayın luuuttfeeen nellı ye dekı sen bılmezsın sende o zamanalar kucuktun ya ben aparatla tanısmak zorunda mıyım ya sonucta zaten promosyon olarak gelıyo yanı ıstesem almam bak buna sevındım angel ne zaman gelıckelr ona gore bıde ıstanbula bılet alıyım amam robertı getırmesın pesınde ha ayak altında dolasmasın ben ve sırın sahılde gezerken Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 eylul de gelmeyi dusunuyorlar isin ilginc yani daha ev isini hal etmedim ki 2 hafta kalcaklar... Robertsiz Istanbula gelirsen gorursunde ama onu gormek icin ilk bana ne alcan seni onu soyle bana ilk biliyorusun ortanizda ben varim cekilmem kenaraaaaaaaaaaaaaa Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2009 Angel,lütfen bitir Sercanı Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 Angel,lütfen bitir Sercanı yinemi ben ? bugunde sen bitir onu Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 yinemi ben ? bugunde sen bitir onu lütfen,lütfen angelim,döf onu,zaten filmden takan yok Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 lütfen,lütfen angelim,döf onu,zaten filmden takan yok Film ve o kiz mi bulsak ne Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 Film ve o kiz mi bulsak ne bulalım,bulalım...nerden başlıyoz Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 bulalım,bulalım...nerden başlıyoz Sirinden baslamayalim da nerden basarsak basliyalim Izmirde tanidik varmi ordan bakalim Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 Sirinden baslamayalim da nerden basarsak basliyalim Izmirde tanidik varmi ordan bakalim Şirin mi Angel ver Şirinin numarasını,ona Sercanın nasıl hain olduğunu diyem Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 yok canim sirin aric herkes olur demek istedim Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 yok canim sirin aric herkes olur demek istedim kimden başlasak acep Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 hmmm manti yapa bilen birinden basliyalim Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 hmmm manti yapa bilen birinden basliyalim ben dersem,sercan intihar eder Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 ben dersem,sercan intihar eder dur diyelim Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 dur diyelim de de de Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 diyor ki ha intar etmisim ha mantisini yemis olmusum Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 diyor ki ha intar etmisim ha mantisini yemis olmusum yok,yok...ben ona mantı yapacağım Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 ona yap bana yapma da kime yaparsan yap Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 ona yap bana yapma da kime yaparsan yap Sercana bakma sen,o yemek yemeyi sefmiyo ondan,sana yaparım Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 tehtit mi evet,tehdit korktun mu Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 yooo olumden kormadigim icin hadi yap bakalim Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 yooo olumden kormadigim icin hadi yap bakalim var ya........ Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 var ya........ /.............simdilik kactim gorusuruz Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.