Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
sen bılmezsın sen daha kucuksun mavı buyude gel canım :D

hem bı kere ben exlımle konustum demı angel :D

Evet konustular gercektende. Hatta tanitirken Sirine dedim ki bak senin exin msn'de :P Nelli de diyordu hadi Robert'ten once Sercanla mi cikiyordu :yuvarlan:

mavim ne yapayim kizlar geldi msn actim bizimki orda artik tanima vakti geldi dedim artik seneye de Robert'ti tanisdiririm :P

Sercan Sirin le Nelli Turkiye'ye gelcekler ben orda olunca :deli:

Gönderi tarihi:
Evet konustular gercektende. Hatta tanitirken Sirine dedim ki bak senin exin msn'de Nelli de diyordu hadi Robert'ten once Sercanla mi cikiyordu

mavim ne yapayim kizlar geldi msn actim bizimki orda artik tanima vakti geldi dedim artik seneye de Robert'ti tanisdiririm

Sercan Sirin le Nelli Turkiye'ye gelcekler ben orda olunca

sayın mavı duydunuz mu kıskanmayın luuuttfeeen :D:lol: nellı ye dekı sen bılmezsın sende o zamanalar kucuktun :ayakvur:

ya ben aparatla tanısmak zorunda mıyım ya :unsure::islik::ayakvur: sonucta zaten promosyon olarak gelıyo yanı ıstesem almam :D

bak buna sevındım angel ne zaman gelıckelr ona gore bıde ıstanbula bılet alıyım :islik::ayakvur: amam robertı getırmesın pesınde ha ayak altında dolasmasın ben ve sırın sahılde gezerken :D

Gönderi tarihi:

eylul de gelmeyi dusunuyorlar isin ilginc yani daha ev isini hal etmedim ki :D 2 hafta kalcaklar... Robertsiz ;) Istanbula gelirsen gorursunde ama onu gormek icin ilk bana ne alcan seni onu soyle bana ilk :D biliyorusun ortanizda ben varim cekilmem kenaraaaaaaaaaaaaaa :lol:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.