Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2008 16 yıl Umarım burda iyi zaman geçiririz beraber. Yeni arkadaşlılar edinmek için bu siteye girdim. Askerim şuan oyüzden pek sık giremiycem malesef:S Yinede bu sitede olmak heycan verici. Hepinize tekrar slmlar... Şırnak/Beytüşşebap ilçe Jandarma 87-3 Ş:90 Kato KaRTaLLaRı..
Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2008 16 yıl vayy askersin demek bende askerim kardesim..hg aramiza bitmis senin askerlik yahu benim safak 192 daha
Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2008 16 yıl bır asker yetıyodu oldunuz sımdı ıkı tane vayy basımıza gelenler hosgeldın kardes.bızım jonde asker ama boyle askerlık gorulmedı duyulmadı demı jon
Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2008 16 yıl karistirma orasini bursercan.forumda sizi koruyoruz fena mi sirayla nobet tutmayada baslariz yakinda
Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2008 16 yıl hehe bak bu dogru ya jön. kesın sen yıne bır yolunu bulursun kacmak ıcın
Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2008 16 yıl Ozcan hos geldin aramiza bende dunden beri Komutanim Jone sor valla onun sayesinde olduk komutan Sercan da benim sekreterim oluyor.
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2008 16 yıl yazilarimi duzelttin icin Cok eglenirsin hem bak heryere sekreterimle giderim ben
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2008 16 yıl hııı sımdı oldu bak angel. ben angele turkceyı ogretıyom o da bana ıngılızce ogretıyo degıl mı sevgılı patronum
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 16 yıl evet sevgili sekreterim. Toplanti icin hazirlandiniz mi ? ne zaman gidecegimizi orenirseniz sevinirim benim jonun komutaniyla randevum var lutfen benim icin gununu hazirla ozcan bunlari okuyunca bizi deli bilcek
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 16 yıl tamam hanımefendı aracınız hazır. toplantımız yarım saat sonra.hazırsanız cıkalım lutfen... cıddı valla ozcan kardes dıyecek bu ne yaf bı selam verdım mıllete neler yazılmıs neler.
Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2008 16 yıl Yazar Arkadaşlar hepinize tşkkrler. Hoşbulduk:) askerlik yeni bitti oyüzden yeni cvp yazıyorum hepinize tekrar çok teşekkürler artık askerlik bitti sık sık grz inş. Merak etmeyin kimseye deli falan dediğim yok;)
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2008 16 yıl Arkadaşlar hepinize tşkkrler. Hoşbulduk:) askerlik yeni bitti oyüzden yeni cvp yazıyorum hepinize tekrar çok teşekkürler artık askerlik bitti sık sık grz inş. Merak etmeyin kimseye deli falan dediğim yok;) ne guzel Askerlikte bitmis Sercan ile jon'e deli deme izinini veriyoruz bu forumda
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.