Φ ...ozcan... Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2008 Umarım burda iyi zaman geçiririz beraber. Yeni arkadaşlılar edinmek için bu siteye girdim. Askerim şuan oyüzden pek sık giremiycem malesef:S Yinede bu sitede olmak heycan verici. Hepinize tekrar slmlar... Şırnak/Beytüşşebap ilçe Jandarma 87-3 Ş:90 Kato KaRTaLLaRı.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2008 vayy askersin demek bende askerim kardesim..hg aramiza bitmis senin askerlik yahu benim safak 192 daha Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2008 bır asker yetıyodu oldunuz sımdı ıkı tane vayy basımıza gelenler hosgeldın kardes.bızım jonde asker ama boyle askerlık gorulmedı duyulmadı demı jon Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2008 karistirma orasini bursercan.forumda sizi koruyoruz fena mi sirayla nobet tutmayada baslariz yakinda Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2008 hehe bak bu dogru ya jön. kesın sen yıne bır yolunu bulursun kacmak ıcın Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2008 Ozcan hos geldin aramiza bende dunden beri Komutanim Jone sor valla onun sayesinde olduk komutan Sercan da benim sekreterim oluyor. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2008 ben senın sekreterın nıye oluyom yahu Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2008 yazilarimi duzelttin icin Cok eglenirsin hem bak heryere sekreterimle giderim ben Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2008 hııı sımdı oldu bak angel. ben angele turkceyı ogretıyom o da bana ıngılızce ogretıyo degıl mı sevgılı patronum Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 evet sevgili sekreterim. Toplanti icin hazirlandiniz mi ? ne zaman gidecegimizi orenirseniz sevinirim benim jonun komutaniyla randevum var lutfen benim icin gununu hazirla ozcan bunlari okuyunca bizi deli bilcek Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 tamam hanımefendı aracınız hazır. toplantımız yarım saat sonra.hazırsanız cıkalım lutfen... cıddı valla ozcan kardes dıyecek bu ne yaf bı selam verdım mıllete neler yazılmıs neler. Alıntı
Φ GiZemLii Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2008 hayırlı teskereler hoşgeldin Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 hoşgeldın ben de evden katılıyorum evladım Alıntı
Φ ...ozcan... Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2008 Arkadaşlar hepinize tşkkrler. Hoşbulduk:) askerlik yeni bitti oyüzden yeni cvp yazıyorum hepinize tekrar çok teşekkürler artık askerlik bitti sık sık grz inş. Merak etmeyin kimseye deli falan dediğim yok;) Alıntı
Φ _EreN_ Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2008 Tekrar hoşgeldiniz... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2008 Hoşgeldiniz...................... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2008 Arkadaşlar hepinize tşkkrler. Hoşbulduk:) askerlik yeni bitti oyüzden yeni cvp yazıyorum hepinize tekrar çok teşekkürler artık askerlik bitti sık sık grz inş. Merak etmeyin kimseye deli falan dediğim yok;) ne guzel Askerlikte bitmis Sercan ile jon'e deli deme izinini veriyoruz bu forumda Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.