Φ modernjames Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2008 TAKINTILI MISIN ? Her insanın bir takıntısı vardır. Kimisinin fiziksel, kimisinin de ruhsal takıntıları vardır. Peki sizin takıntılarınız var mı ? Veya ne derece takıntılısınız? örneğin ben; kitaplığımda ki kitapların mümkün mertebe aynı boyda olanlarını yanyana dizmeye gayret gösteririm. karışıklığa tahammül edemem.. Alıntı
Φ Turist Ömer Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2008 Bisürü takıntım var, leyla var mesela bizim aşağıda oturuyo, bi ara o takıntıydı. Sonra sınıftan mualla vardı, takıntı oluyodu, bırakmıyodu peşimi. Şimdi Abuzer var cinsel tercihini değiştirmiş, o da takıntı oluyo. Erkek erkeğin feromonunu duyar mıymış? Gidip dövcem. Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2008 abuzer mi!!!! Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2008 kapilarin hep kapali olmasi. yatak odamdaki kabi kapali degilse uyuyamiyorum messela..... Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2008 bu olayda takıntının sebebi "korku"dur diyebiliriz sanırım .Dur tahmin edeyim; ayrıca yatarken odanda gece lambası açık olmalı mı? Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2008 yok korku degil lambam acik olsa uyuyamam ki karanligi severim ben bit takindimda yatakda sag tarafta yatmam dir kimseyle denismem Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2008 bit takindimda yatakda sag tarafta yatmam dir kimseyle denismem bundan anlaşılıyorki sıksık yanlız yatmıyorsun . yani yatakta biri daha var ve solda yatan Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2008 bundan anlaşılıyorki sıksık yanlız yatmıyorsun . yani yatakta biri daha var ve solda yatan yok genelde tek yatarim ama hafta sonu arkadaslara gidersem yada arkadsim bende kalirsa sag yer hep benim yerimdir yada Turkiyeye gelirsem birisinle yatami paylasmak sorunda olursam hep sagciyimdir. Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2008 sağ tarafa bir iğne yerleştireyim (seni sevmediğimden diil yanlış anlama) Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2008 ben zaten cok sevimliyimdir igne neden ? Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2008 belki sol tarafa kayarsın diye.. bak senin yatagının sağ tarafı deforme olmuyor mu? Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2008 hmm bilmem sadece benim degil her yatakta sagdayim. ilk burda arkadasda kaldimda kiz sorla sol tarafa kaldi yoksa gittip koltukta yatcaktim diye biraz da cadiyim dir Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2008 senin bu konuda cadı olacağın belli çünkü takıntı yapmışsın yani.. ama sakın çok cadı olma karanlık yatak odanda korkarlar senden:::: Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2008 senin bu konuda cadı olacağın belli çünkü takıntı yapmışsın yani.. ama sakın çok cadı olma karanlık yatak odanda korkarlar senden:::: Alıntı
Φ Turist Ömer Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2008 Bi takıntımı dahakeşfettim bugün. Adamın biri sataştı, bende o an kelebek saplamak istedim adama. Allahtan kelebek yoktu yanımda. Psikopata bağlamışım çözülmüyor mihribaaan, sevdiğiiiiim. Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2008 bu takıntı seni ceza evine yollar demedi deme Alıntı
Φ Turist Ömer Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2008 bu takıntı seni ceza evine yollar demedi deme takarım valla. Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2008 takarım valla. kolay gele ni diyelim.. Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 genel anlamda takıntım değil ama bu gün farkettim ki sakız çiğneyen birilerine gıcık olyormuşum.. onu boğa bilirdim(her nekadar şiddetin karşısına olsamda) Alıntı
Φ Turist Ömer Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 Beni tip tip kesenlere kıl olurum ben. Otobüste yan yan bakarlar dövecekmiş gibi. Bi keresinde karşıdan karşıya geçecektim, yaya geçidinin karşısında bi genç bana bakıyo, gözüne kestirmiş. Beni yıkabileceğini sandı heralde. Üzerime üzerime sert sert geldi, sağ omzunu çıkarttı, bende sağ omzumu çıkarttım ne de olsa el-cordomezlerin ikincisiyim anadın mı. Gençle tam omuzlarımı çakıştırcakken ben bi çekiliverdim, genç bana değmeden tak diye yere kapaklandı artık nasıl bi hızla geliyomuşsa, nasıl hırs yaptıysa artık, niye yapıysa o kadar hırsı rezil oldu. Dönüp niye çekildin diye de soramazdı tabi. Burnundaki o güzel yara iziyle ayrıldı aramızdan. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 genel anlamda takıntım değil ama bu gün farkettim ki sakız çiğneyen birilerine gıcık olyormuşum..onu boğa bilirdim(her nekadar şiddetin karşısına olsamda) evet bende cok gicik olurum... Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 çiğnemek yetmezmiş gibi birde şişirip patlatırlar .. o an ben de patlarım Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 Ben 9 yasimdan beri sakiz cignememisimdir . hep de bana sorarlar sakisin varmi diye tam gicik ediyorlar Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 bak sennn... bence bu senin "yatak" olayından daha öncelikli bir takıntın( tabi ihlal etmediysen) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.