Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 17 yıl bir zamanlar sabah kalktigimda kahvaltinin yaninda 1 duble rakiyla birlikte 1 bardak cay icmezsem o gunun kotu geccegini sanirdim.neysei cok surmedi kurtuldum bu takintimdan
Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 17 yıl iyi takintini biraka bilmisin yoksa takindi degil de alkohol problemin olurdu...
Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 17 yıl askere geldimde biraktim bu takintimi.ama ben askerde daha fazla alkol tuketir oldum sanki sivilde daha az iciyodum
Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 17 yıl Askerde napiyorsunuz siz ? hayirdir yani neden daha cok zaman mi var icme yoksa oylesinemi
Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 17 yıl Yazar askerde olacaksın ve içmeyeceksin... ancak bunu askere gidersen anlarsın jön askerliği nerede yaptın?
Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2008 17 yıl askerde olacaksın ve içmeyeceksin...ancak bunu askere gidersen anlarsın jön askerliği nerede yaptın? benim yaptigim askerlik biras farkli.nobet tutmam istimalara girmem.mintika egitim spor hicbirine katilmam.takim elbiseyle gezerim surekli.korgeneralin yanindayim.yani habercisiyim askerlik devam ediyo safak demis 193.bakma hergun nette olduguma askerdeyim ben:P istanbul maslak girisi.. benim Asker olma sansim ne kadar ? gel burda benim yanimda yap askerligini erkekten ccok bayan asker var burda yabancilik cekmezsin
Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2008 17 yıl Benden iyi Asker olmaz ama Komutanlik yer bosmu geleyim cok iyi komutan olurum Burcum oyle diyor
Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2008 17 yıl yukselen burcun ne diyo acaba gel pasa habercisi yapayim seni.eli yuzuz duzgun birini gorsem hemen dicem komutana.1 tane eksigimiz var da bulamadik bi turlu
Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2008 17 yıl telefonda olmaz gel seni makamda agirlayalim kirmizi halida sereriz sana
Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2008 17 yıl haftaya randevu alayim ben ozaman . her gelene kirmizi hali seriyormusunuz
Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2008 17 yıl pasanin misafirisin sonucta.onbasida olsa cok kiymetlidir bizim icin.sana birak kirmizi haliyi karsilama mangasi bile hazirlatiriz
Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2009 16 yıl Annem küçükken; "Kızım pilavını güzelce yemezsen tabağında kalan pirinç sayısı kadar çocuğun olur" derdi... Ben üç taneden başka hayatta pirinç bırakmıyorum hala tabağımda...
Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 16 yıl Yazar küçüklüğünden bu yana kararlısın, illahi 3 diyosuun bu arada seni bir kazan plavın önünde düşünüyorumda.. son 3 bırakacağım diye miden davul gibi olmuş, artık gözlerin kararmış ve sırt üstü yatmış iki bacak havada
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.