Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

TAKINTILI MISIN ?

Her insanın bir takıntısı vardır.

Kimisinin fiziksel, kimisinin de ruhsal takıntıları vardır.

Peki sizin takıntılarınız var mı ? Veya ne derece takıntılısınız?

örneğin ben;

kitaplığımda ki kitapların mümkün mertebe aynı boyda olanlarını yanyana dizmeye gayret gösteririm.

karışıklığa tahammül edemem..

Gönderi tarihi:

Bisürü takıntım var, leyla var mesela bizim aşağıda oturuyo, bi ara o takıntıydı. Sonra sınıftan mualla vardı, takıntı oluyodu, bırakmıyodu peşimi. Şimdi Abuzer var cinsel tercihini değiştirmiş, o da takıntı oluyo. Erkek erkeğin feromonunu duyar mıymış? Gidip dövcem.

Gönderi tarihi:

kapilarin hep kapali olmasi. yatak odamdaki kabi kapali degilse uyuyamiyorum messela.....

Gönderi tarihi:
  • Yazar

bu olayda takıntının sebebi "korku"dur diyebiliriz sanırım :fear::alien:

.Dur tahmin edeyim; ayrıca yatarken odanda gece lambası açık olmalı mı?

Gönderi tarihi:

yok korku degil :D lambam acik olsa uyuyamam ki karanligi severim ben ;)

bit takindimda yatakda sag tarafta yatmam dir kimseyle denismem :)

Gönderi tarihi:
  • Yazar
bit takindimda yatakda sag tarafta yatmam dir kimseyle denismem :)

bundan anlaşılıyorki sıksık yanlız yatmıyorsun :blush: . yani yatakta biri daha var ve solda yatan :excl:

Gönderi tarihi:
bundan anlaşılıyorki sıksık yanlız yatmıyorsun :blush: . yani yatakta biri daha var ve solda yatan :excl:

yok genelde tek yatarim ama hafta sonu arkadaslara gidersem yada arkadsim bende kalirsa sag yer hep benim yerimdir yada Turkiyeye gelirsem birisinle yatami paylasmak sorunda olursam hep sagciyimdir.

Gönderi tarihi:
  • Yazar

sağ tarafa bir iğne yerleştireyim :lol: (seni sevmediğimden diil yanlış anlama)

Gönderi tarihi:

ben zaten cok sevimliyimdir :P igne neden ?

Gönderi tarihi:
  • Yazar

belki sol tarafa kayarsın diye.. :)

bak senin yatagının sağ tarafı deforme olmuyor mu?

Gönderi tarihi:

hmm bilmem sadece benim degil her yatakta sagdayim. ilk burda arkadasda kaldimda kiz sorla sol tarafa kaldi yoksa gittip koltukta yatcaktim diye :) biraz da cadiyim dir :unsure:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

senin bu konuda cadı olacağın belli çünkü takıntı yapmışsın yani.. :alkis:

ama sakın çok cadı olma :devil: karanlık yatak odanda korkarlar senden::::

Gönderi tarihi:
senin bu konuda cadı olacağın belli çünkü takıntı yapmışsın yani.. :alkis:

ama sakın çok cadı olma :devil: karanlık yatak odanda korkarlar senden::::

:sweatingbullets::whistling:

Gönderi tarihi:

Bi takıntımı dahakeşfettim bugün. Adamın biri sataştı, bende o an kelebek saplamak istedim adama. Allahtan kelebek yoktu yanımda. Psikopata bağlamışım çözülmüyor mihribaaan, sevdiğiiiiim.

Gönderi tarihi:
  • Yazar

bu takıntı seni ceza evine yollar :lol:

demedi deme :D

Gönderi tarihi:
  • Yazar
takarım valla. :lol:

:thumbsup: kolay gele ni diyelim..

Gönderi tarihi:
  • Yazar

genel anlamda takıntım değil ama bu gün farkettim ki sakız çiğneyen birilerine gıcık olyormuşum..

onu boğa bilirdim(her nekadar şiddetin karşısına olsamda)

Gönderi tarihi:

Beni tip tip kesenlere kıl olurum ben. Otobüste yan yan bakarlar dövecekmiş gibi. Bi keresinde karşıdan karşıya geçecektim, yaya geçidinin karşısında bi genç bana bakıyo, gözüne kestirmiş. Beni yıkabileceğini sandı heralde. Üzerime üzerime sert sert geldi, sağ omzunu çıkarttı, bende sağ omzumu çıkarttım ne de olsa el-cordomezlerin ikincisiyim anadın mı. Gençle tam omuzlarımı çakıştırcakken ben bi çekiliverdim, genç bana değmeden tak diye yere kapaklandı artık nasıl bi hızla geliyomuşsa, nasıl hırs yaptıysa artık, niye yapıysa o kadar hırsı rezil oldu. Dönüp niye çekildin diye de soramazdı tabi. Burnundaki o güzel yara iziyle ayrıldı aramızdan.

Gönderi tarihi:
genel anlamda takıntım değil ama bu gün farkettim ki sakız çiğneyen birilerine gıcık olyormuşum..

onu boğa bilirdim(her nekadar şiddetin karşısına olsamda)

:lol: evet bende cok gicik olurum...

Gönderi tarihi:
  • Yazar

:thumbsup:

çiğnemek yetmezmiş gibi birde şişirip patlatırlar :angry: .. o an ben de patlarım

Gönderi tarihi:

Ben 9 yasimdan beri sakiz cignememisimdir .

hep de bana sorarlar sakisin varmi diye tam gicik ediyorlar :stuart:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

bak sennn...

bence bu senin "yatak" olayından daha öncelikli bir takıntın( tabi ihlal etmediysen) :catikkas:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.