Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

bütün acımasızca kalbinden hançerlenen,aldatılanlar elimden tutun ne olur ayakta duramıyorum artık.....

Gönderi tarihi:
hg...

yaa takma kafana bu kadar...

hayat buu

sağ gösterip sol vuruyoo..

önemli olan ne kadar dayanıklı olduğun....

sen takıl buralara.. neşen yerine gelir.. :D

elinde küçücük bir çocukla kafan değil hayatın takılı kalıyor biliyormusun.......Desteğin için candan teşekkürler.

Gönderi tarihi:

elınde kucucuk bır cocukla derken ne demek ıstedın bıraz daha acar mısın.bakıyım dogru mu anlamısım

prensese katılıyorum ama sana da katılıyorum.bosver gıtsın demek bızlere cok kolay gelıyo(prenses sana soylemıyorum dırek yanlıs anlama genel konusuyorum ben de dahıl olmak uzere).

ama acı ceken ıcın bu sozlerın bır anlamı yok dıye dusunuyorum.o yuzden ben sıze bosver unutun gıtsın dıyemıyecegım.bunu soylese soylese ZAMAN soyleyebılır.

kucuk bır hıkaye anlatmak ıstıyorum ıznınız olursa.. :)belkı bılıyosunuzdur da aklımda kalanın anlatıcam

guzel mı guzel bır ada da ask ,zengınlık,fakırlık yasıyormuslar. bır gun adayı bılınmeyen bır nedenle alevler sarmaya baslamıs.herkes bır yana kacıyormus.ask once gecer gecer demıs.sımdı durur alevler demıs.ask bakmıs kı herkes bır yana kacıyo pekı ben nıye kacmıyorum demıs.sonra bakmıskı artık yer kalmamıs her yerı sarmıs alevler.hemen ask zengını gormus.zengınde ne zengın gemısı altındanmıs.

ask zengıne

'' benı de alır mısın zengın ben burada kaldım'' demıs.

zengın: hayır alamam demıs.gemım o kadar cok altınla dolu kı senı alacak yerım yok.demıs.

ask o sırada fakırı gormus.yıne aynı soruyu fakıre sormus:

''fakır benı de alırmısın sandalına'' demıs.

fakır: senı sandalıma alamam ask demıs.sandalım ıkımızı tasıyamaz. demıs.(burdakı ıncelıgı ıyı anlayın)

ask bu sefer yapacak bır sey olmadıgını anlamıs.hangı kapıyı calsa yuzune kapanıyormus.

o sırada bır kısıyle karsılasmıs kısı ona gel benı senı kurtaracagım demıs.zaten benden baska hıc bır kımse kurtaramaz demıs.ask oyle sevınmıskı hemen bınmıs sandala yola koyulmuslar.oylekı ask sormamıs bıle benı kurtaran bu kısı kım dıye?

nıhayet kurtulmuslar.ask sandaldan ınerken tesekkur etmıs bu kısıyıe.o kısı sandalın alıp yola koyulmus tekrar.sonradan farketmıs kı bu kısının kım oldugunu hıc sormamıs.karsıada bır bılgeyle karsılasmıs.aska bakıp gulumsuyormus.ask hemen o bılgeye sormus:

bılge benı bu sandalla getıren kısı kımdı? neden bana yardım ettı ? dıye sormus.

bılgenın cevabı askın gozyaslarını dokmesıne neden olmus:o ZAMANDI ask ZAMAN.senı ondan baskası kurtaramazdı....

boyle bırseydı arkadaslar.hatırladıgım kadarıyla.

yanı anlatmak ıstedıgımde bu hıkayedekının aynısıdır SOROSPI. :)

Gönderi tarihi:
bütün acımasızca kalbinden hançerlenen,aldatılanlar elimden tutun ne olur ayakta duramıyorum artık.....

Yaşam küsecek kadar basit degil!!hele hele küçük bir çocuk varsa!!!örnek olmak zor bir olaydır..ama ben inanıyorum başaracaksınız.......hoşgeldiniz....ufacık bir yardım sizi mutlu kılacak ise ben buralayda olacagım........ümit ve yaşam hırsı ile kalın....

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.