Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

elestiri


oter

Önerilen İletiler

Sevgili editör,

 

Umarım Türkiye'nin yurtdışında okuttuğu ama içerisi karartılmamış aydınlarındansınızdır.Turan Dursun'u andığınızdan kişisel olarak,yukarıda tanımladığım aydınlardan olmadığınızı düşünüyorum. Belki daha önceleri; Uğur Mumcu'ları,Bahriye Üçok'ları,Doğan Öz'leri de anmışşınızdır umuyorum. Yazınızı okuduğumuzda, makine mühendisliği ve bilgisayar dışında da geniş bir perspektifiniz ve donanımınız var gözüküyor, ama editörü olduğunuz türkish-media (sanırım Türkçe sevilmiyor) oyun bölümünü yaşınızdan dolayı denetlemiyorsunuz.

 

Sitenize ilk kez misafirim,ODTÜ mezunu mimarım,içeriğinizi,yaşama bakışınızı,insanlara-özellikle çouklara-ne söylemek, ne vermek istediğinizi bilmiyorumi Size yazmamın gerekçesi, oğlumun bilgi yarışmalarına olan tutkusu; oradan sitenize ulaşıp renk körü adı altında bir oyun oynayarak ********* bir sonla (şaka diyemezsiniz,-ki eşeğin bile düşünemediği şaka) 9 yaşındaki oğlumun bilgisayar başında şoka girmesi, korkması ve ağlamasıdır. Onu sakinleştirip,uzaklaştırdıktan sonra oyunu oynayarak bu *********liği bende gördüm (bilgisizseniz lütfen oynayıp, editör olarak olmasada bir insan olarak bana yorumunuzu yazın). Diğer oyunlarınızı sitenizi incelemedim ve incelemeyide düşünmüyorum, birkaç kez yanıtınız için bakacağım. Şuan sıtenizdeki tek kişi olmam sanırım media'nızın özel bir başarısının göstergesi.

 

Onlarca yıldır ülkemizi yönetenler kapkaç yaptı, sonra ticaretimiz kapkaç yönetimini seçti, son yıllarda gençlerimizin azımsanmayacak bölümü kapkaççı oldu. Günümüzde ver kurtul yaygınlaşmaya başladı. Bilgi dağarcığı oluşturmaya çalışan küçücük zeki çocuklarımızı, mediacıların oyun kılığında çalı arkalarına götürerek, geliştirmeye çalıştıkları kimliklerini ceset haline sokmalarına ve köpeklere yedirmelerine (yazınızda değindiğiniz gibi) izin vermeyeceğimi, tüm yasal haklarımı saklı tutarak, aşağıdaki sitenizin üyelerine yaptığı uyarıyı okumanızı ve yanıt vermenizi bekliyorum. Saygılarımla,

 

"Zevk almak güzel bir duygudur ve Bizde zevk almak istiyoruz. Lütfen Forumları amacı içinde kullanmaya özen gösteriniz. Kendinizi mutlu etmek istediğiniz kadar başkalarınıda mutlu etmek için çaba sarf ediniz. Bütün forumları kibar ve pozitif düşünce ile kullanmaya özen gösteriniz. Biz düşünceleri yargılamıyoruz veya süzgeçten geçirmiyoruz. Ama bu demek değildir ki hakaret ve saldırı taşıyan başlıklara veya iletilere müdahele etmeyeceğiz. Gerekli gördüğümüz anda müdahale hakkımız saklıdır. Uzun ve sonuçsuz tartışmaları Başlıkları kilitleyerek durdurma hakkını saklı tutuyoruz"

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Merhaba,

Bu söylediğiniz büyükler için olan bir oyun çocuk bölümünde olmadığını sanıyorum... En azından ama bu tür konularda editörün bir etkisi yok....

 

Bu konular için şu adrese yazmanızı öneriyorum:

 

[email protected]

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.