Φ aybike Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Tarif için linki takip edin: http://www.turkish-media.com/yemektarifler...amp;entries=261 Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 aybike sen ne yaptın ya bak canım istedi şimdi süper bişey gerçekden profiterol Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 aybike sen ne yaptın ya bak canım istedi şimdi süper bişey gerçekden profiterol Aaaa nie dert ediosun bn yaparım sana kendi elceeğizlerimle Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 valla bu yorgunlugumun üstüne çok iyi olur elceeğizlerinden yiyelim bakalım nasıl olucak Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 valla bu yorgunlugumun üstüne çok iyi olur elceeğizlerinden yiyelim bakalım nasıl olucak Nası olacağı gayet açık we net elbette çok güzel olucak..parmaklarını bile yiceksin..hadi bismillah başlıyorum Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 kendine o kadar güveniyorsun hadi bakalım hazır olunca çağır bakalım Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Güveniyorum tabiii..1 saat sonra hazır..tık tık yaparım Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 hadi bakalım bekliyorum tıktığını Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2008 ya tuttum tuttum kendimi ama dayanamadım bu ********* espiriyi yapıcam PROFİTEROL TARİFİ Önce bir EROL alınırrrr ayyyyyyyyy kızdınız dimi Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2009 ya tuttum tuttum kendimi ama dayanamadım bu ********* espiriyi yapıcam PROFİTEROL TARİFİ Önce bir EROL alınırrrr ayyyyyyyyy kızdınız dimi kafasına vura vura profiterol ona yaptırılır Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.