Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Ulusalci gecinenler herhalde arastiripta ögrenmek istemediler, cünki hayal kirikligina ugrayacaklarini biliyorlar. Ama söz konusu baskasi olunca hemen arastirirlar. Sahate vatanseverlik böylece gün gectikte su üstüne cikiyor. DTP Milletvekili askerlik yapmamak icin sahte rapor almisti ve hakli olarak yakalanindi, bu konu hakkinda vatansever Ulusalcilar bayagi yazilar yazmisti buradan, ama konu Tuncay Özkan ise hemen bizlere saldiriya gecerler ve amacimizin ne oldugunu sorarlar. Amac belli ha DTP milletvekilini yaptigi hada kendisini ulusalci olaral nitelndiren ama aynen o milletvekili gibi veya benzerini yaptigidir. kendileri arastirmak istemiyorlar, ama bize yol gösteriyorlar, neymis efendim ben kendim arastiraymisim. Siz neden arastirma geregi duymuyorsunuz acaba? Isiniz gelmiyor galiba. Göreceksiniz herhalde onunla DTP milletvekilinin arasinda asinda bir farkin olmadigini. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Ulusalci gecinenler herhalde arastiripta ögrenmek istemediler, cünki hayal kirikligina ugrayacaklarini biliyorlar. Ama söz konusu baskasi olunca hemen arastirirlar. Sahate vatanseverlik böylece gün gectikte su üstüne cikiyor. DTP Milletvekili askerlik yapmamak icin sahte rapor almisti ve hakli olarak yakalanindi, bu konu hakkinda vatansever Ulusalcilar bayagi yazilar yazmisti buradan, ama konu Tuncay Özkan ise hemen bizlere saldiriya gecerler ve amacimizin ne oldugunu sorarlar. Amac belli ha DTP milletvekilini yaptigi hada kendisini ulusalci olaral nitelndiren ama aynen o milletvekili gibi veya benzerini yaptigidir.kendileri arastirmak istemiyorlar, ama bize yol gösteriyorlar, neymis efendim ben kendim arastiraymisim. Siz neden arastirma geregi duymuyorsunuz acaba? Isiniz gelmiyor galiba. Göreceksiniz herhalde onunla DTP milletvekilinin arasinda asinda bir farkin olmadigini. Ne gibi bir benzerlik var. Tuncay Özkan bedelli askerlik yapmış. Bunun sahte çürük raporu düzenlemekle arasındaki benzerlik ne? Benim anlamadığım vakit gazetesi ağzıyla nasıl "devrimci" geçinilebildiği. Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Ne gibi bir benzerlik var. Tuncay Özkan bedelli askerlik yapmış. Bunun sahte çürük raporu düzenlemekle arasındaki benzerlik ne? Benim anlamadığım vakit gazetesi ağzıyla nasıl "devrimci" geçinilebildiği. Yarim arastirmayin, iyi arastirin ve bedelli askerligi döneminde nerede bulundugunu, yani kisladami yoksa televizyonundami? Ve akedemisyenmiki bedelli yapabiliyor? Neden bedelli yapiyor, mademki ulusalci ve vatan icin askerligi savunuyorsa. O kisi siyasete soyunuyor ve onun ne yaptigini ve ne dedigini irdeleme bizim hakkimiz. Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Ne gibi bir benzerlik var. Tuncay Özkan bedelli askerlik yapmış. Bunun sahte çürük raporu düzenlemekle arasındaki benzerlik ne? Benim anlamadığım vakit gazetesi ağzıyla nasıl "devrimci" geçinilebildiği. Vakit veya baska bir gazete ne yazarsa yazsi, bazen benim söylediklerimi de yazabilir, ama bu hic bir zaman ayni cizgide oldugumuz anlamina gelmez. Ulusalcilarda AKP ye karsi devrimcilerde ama ayni zeminde degil karsi olduklari. Vakit ve benzerleri Ulusalci cetelere karsi olabilirler, bende karsiyim diye ayni görüstemi oluyoruz yani. Vakit'in elestirdigi bana göre otomatikmen yanlismi olacak yani? Birakalim kelime oyunlarini, olayin gerceklilik payini arastiralim. Kimin söyledigi degil, dogruluk derecesi önemli. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Bu adam bir gazeteci, yani başbakanlığın verdiği basın kartını taşıyor. Adam sahtecilik mi yapmış? Hakkında yakalama kararı çıkmışta kaçmış mı? İzinsiz olarak kışladan mı ayrılmış? Ya diyorum ya FW mail okuyup burada başlık açmak eskidi artık. Biraz sorgulayın lütfen. Kim yazmış? Kim iddia etmiş? Televizyonda olduğunu kim söylüyor? Sen askerlik yapmadın mı? Askeriyede cumhurbaşkanının, genelkurmay başkanının oğlu olsan izinsiz şurdan şuraya gidemezsin. Okuduklarınızı biraz mantık süzgecinden geçirseniz sorun kalmayacak. Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Bu adam bir gazeteci, yani başbakanlığın verdiği basın kartını taşıyor. Adam sahtecilik mi yapmış? Hakkında yakalama kararı çıkmışta kaçmış mı? İzinsiz olarak kışladan mı ayrılmış? Ya diyorum ya FW mail okuyup burada başlık açmak eskidi artık. Biraz sorgulayın lütfen. Kim yazmış? Kim iddia etmiş? Televizyonda olduğunu kim söylüyor? Sen askerlik yapmadın mı? Askeriyede cumhurbaşkanının, genelkurmay başkanının oğlu olsan izinsiz şurdan şuraya gidemezsin. Okuduklarınızı biraz mantık süzgecinden geçirseniz sorun kalmayacak. Türkiye gibi bir ülkde yasadiginizi unuttunuz galiba. Burada her sey olur ve kanunlar genelde sadece kagit üzerindedir ve genelde herkes icin uygulanmaz. Herhalde bunada itiraz edecek durum yok. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 ya gerçekten anlamıyorum. İnternette kimin yazdığı belli olmayan içinde yüzbinlerce saçmalığın bulunduğu FW maillerinden biri olan imzasız bir yazıyı okuyup bu kadar ısrarcı olmak. Kanunlar uygulanır, uygulanmaz bilmem. Orduda bir er kim olursa olsun bütün kurallara tabi olur. Bütün kurallar onada uygulanır. Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 ya gerçekten anlamıyorum. İnternette kimin yazdığı belli olmayan içinde yüzbinlerce saçmalığın bulunduğu FW maillerinden biri olan imzasız bir yazıyı okuyup bu kadar ısrarcı olmak. Kanunlar uygulanır, uygulanmaz bilmem. Orduda bir er kim olursa olsun bütün kurallara tabi olur. Bütün kurallar onada uygulanır. Siz bu bilgileri nereden biliyorsunuz da o kadar keskin konusuyorsunuz. Herhalde Türkiye'de yasamiyorsunuz ve askerlik yapmamissiniz. Sizin bilgileriniz hep dogru baskalarininki sadece internetten ve oda zaten yalan dolan. Devam edin yola. Savas kiskirtiligi yapanlarinda halk cocuklari gibi cepheye gitmeleri gerek. Yoksa masa nünde ucuza vatanseverligi herkes yapar. Halk cocuklari öldürülürken ve bazilari gitmek istemezken gitmek istemeyenler hemen vatan haini oluyor ama masa basinda vatanseverlik yapanlar en iyisi oluyor. Yok bedavaya vatanseverlik. Yüregiyle olmak gerek. Gerisi bos. Masa basinda cok konusan vatanseverlerin hangileri cephede oldular veya cocuklari oldu. Gösteremezsiniz. isterseniz internetten yalan yanlis bulun ve gitti diye gösterin, ben onada inanacagim. Buyurun. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Arkadaşım sen iddia ettiğin şeyin doğru olduğunu söylüyorsan bize kim görmüş, kim iddia ediyor söylede bizde bilelim Mesele basittir. Benzerleri gibi binlercesi olan FW maillerden birisini okuyup başlık açmak. Buraya kadar hadi neysede. sanki dayanağı olan bir bilgiymiş gibi ısrarla bunu savunmak. Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Arkadaşım sen iddia ettiğin şeyin doğru olduğunu söylüyorsan bize kim görmüş, kim iddia ediyor söylede bizde bilelim Mesele basittir. Benzerleri gibi binlercesi olan FW maillerden birisini okuyup başlık açmak. Buraya kadar hadi neysede. sanki dayanağı olan bir bilgiymiş gibi ısrarla bunu savunmak. Konu basligini iyi okursaniz bir idda yok bilakis bilen varmi diye sormusum ve medyatik kisilerin ne yaptigi ve neler ddigini ögrenmek ve sormak herkesin hakki. Siz ona göre yorumunuzu yapin. Isterseniz "FW maillerden" degil elinizdeki diger belgelere göre cevap verirsiniz, o sizin seceneginiz. Ben Tuncay Özkan hakkinda kisisel bir ithamda bulunmadim , sadece sordum. Yarasi olan gocunur. Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Konu basligini iyi okursaniz bir idda yok bilakis bilen varmi diye sormusum ve medyatik kisilerin ne yaptigi ve neler ddigini ögrenmek ve sormak herkesin hakki. Siz ona göre yorumunuzu yapin. Isterseniz "FW maillerden" degil elinizdeki diger belgelere göre cevap verirsiniz, o sizin seceneginiz. Ben Tuncay Özkan hakkinda kisisel bir ithamda bulunmadim , sadece sordum. Yarasi olan gocunur. Bir arkadaşımız da size Bilal Erdoğan'ı sormuştu. O konu hakkında da hiç fikriniz yok sanırım. Ya da 'yara'nız yok. İkisinden biri bile olsa cevaplardınız. Alıntı
Φ YARASA Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Yahu farklar nasıl da bir anda beliriyor? FW mailler konusundaki yorumun için teşekkürler Cyrano. Bu mailler bir kaç yıldır siyasi görüşleri ve tartışmaları yönlendirebilecek en basit yollardan birisi. Eee, böylesine savunanlar çıkarsa olacağı bu Şimdi bir de DTP ile karşılaştırılmaz mı? Çok ilginç. Kaynak yok, ispat yok... Spekülasyon ve dedikodu... Bilal ne oldu bu arada Bilal? Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Bir arkadaşımız da size Bilal Erdoğan'ı sormuştu. O konu hakkında da hiç fikriniz yok sanırım. Ya da 'yara'nız yok. İkisinden biri bile olsa cevaplardınız. hatirlamiyorum, o sahista kimmis? Benim erdogan'larla isim olmaz. Ha hasan ha kör Hasan, ne fark var arasinda? Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Yahu farklar nasıl da bir anda beliriyor?FW mailler konusundaki yorumun için teşekkürler Cyrano. Bu mailler bir kaç yıldır siyasi görüşleri ve tartışmaları yönlendirebilecek en basit yollardan birisi. Eee, böylesine savunanlar çıkarsa olacağı bu Şimdi bir de DTP ile karşılaştırılmaz mı? Çok ilginç. Kaynak yok, ispat yok... Spekülasyon ve dedikodu... Bilal ne oldu bu arada Bilal? Sizin tarziniz galiba soruya soru ile cevap vermek oluyor. Hani Bilal'o soruyorsunuz ya. Seriatcilarla irkcilar arasinda bir secenek yapacak halimiz yok herhalde. Baska alternatiflerde var. Mesela insanlik, kardeslik ve demokrasi, gerisi bos. Illada ulusalci gecinen ceteci, mafyaci ve icinde her türlü ajani, provekatörü, isrkciyi, palavraciyi barindiran grubcugun yanindami olacagiz bunlar AKP'ye karsi diye. AK'ye bende karsiyim ama demin saydiklarimada karsiyim. Alıntı
Φ YARASA Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Baska alternatiflerde var. Ne gibi? Mesela insanlik, kardeslik ve demokrasi, gerisi bos. Bu alternatif değil, temenni. Hangisine sorsanız hepsi aynı temenniyi hedef alıyor değil mi? Illada ulusalci gecinen ceteci, Kim o çete? Hangi çete? İspatı ne? mafyaci ve icinde her türlü ajani, provekatörü, isrkciyi, palavraciyi barindiran grubcugun Hangi grup o? Kimler? İspatı ne? Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Ne gibi? Bu alternatif değil, temenni. Hangisine sorsanız hepsi aynı temenniyi hedef alıyor değil mi? Kim o çete? Hangi çete? İspatı ne? Hangi grup o? Kimler? İspatı ne? Susurluk cetesi ne kadar aydinlandiysa bahsettigim cetede gene ayni derecede aydinlanir. Halk Susurlukcularin nasil cete oldugunu gördü ama gene bazilari illada ispat diyerek yillardan beri yok edilen isbatlari arayarak en sononda Susurlukcular birakin ceteciligi neredeyse vatanoperver oldular. Zlusalcilarda aynisi bana göre. Bakiyorsun kim yokki iclerinde, eski ülkücüler yani ceteler ve mafya, ajan provekatörler Perincek gibi, Hirant Dink gibi bir yurtseverin katledilmesine isaret edenlerden Avukat Kerincis, TSK nin eski 12 eylülcüleri, cikarci medyatikler, "Bir Türk Kürt'ten ne alisveris yapar nede onunla evlenir", "Fasizme ölüm Türk'e hürriyet", "Kürt sorunu yok, nerede Kürt var orada sorun var", "Türkiye Kürt istilasindadir haritasi cizen" gibi irkci sloganlarla ve görüsleriyle piyasa da dolasan Türk Solu dergisi, ......... Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Konu basligini iyi okursaniz bir idda yok bilakis bilen varmi diye sormusum ve medyatik kisilerin ne yaptigi ve neler ddigini ögrenmek ve sormak herkesin hakki. Siz ona göre yorumunuzu yapin. Isterseniz "FW maillerden" degil elinizdeki diger belgelere göre cevap verirsiniz, o sizin seceneginiz. Ben Tuncay Özkan hakkinda kisisel bir ithamda bulunmadim , sadece sordum. Yarasi olan gocunur. arkadaşım sen hala uzatıyor musun? İddia ettiğin şey ile ilgili elinde herhangi bir bilgi, herhangi bir veri ya da ona benzer bir şey var mı? Bu arkadaşımızın yaptığı "ben bir şey iddia ediyorum, hadi aksini ispatlayın, hadi ispatlasanıza" "Yarası olan gocunur" falan? ilkokul müsameresinde değilsin. Bizim yaramızda yok. Ancak sen iddia ettiğin şeye bir kaynak sunki ciddiye alalım. Üç yorum kasedi dinleyip, internet başında ateşli devrimci kesilmeye benzemez bu işler. İddia ettiklerine temellendireceksinki bir ciddiyeti olsun polemiğin. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.