Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2008 17 yıl her ne kadar başta avatar yüsünden tartışsak da... sevgili lucicim.. iyi ki doğdun...
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2008 17 yıl Sevgili LUCİFER'ra....................................................................... bak bakalım pastan nassılmış avatarına pek uymasada ehh idare et artık bakkkk buda hoş dimi ama bak ne zahmetlere girdim ben bu pastalar için ama afiyet şeker olsunnn Budaaa hediyennnnn...................... evet şimdide buyur bakalım masaya.......................... Niceeeeeeeeeeeeeeeee yıllar sevdiklerinle sevenelerinle.........................
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2008 17 yıl Dogum gunun kutlu olsun Lucifer bugun bana Erik alcam diyordun ama aslinda benim sana pasta almam gertigi icin bak sana ozel bir tane yoluyorum. Iyiki Dogdun.
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2008 17 yıl Dogum gunun kutlu olsun Lucifer bugun bana Erik alcam diyordun ama aslinda benim sana pasta almam gertigi icin bak sana ozel bir tane yoluyorum. Iyiki Dogdun.
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 17 yıl seni mutlu eden sevdiklerinle mutlu bir yıl geçirmeni dilerim...
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 17 yıl bende tum arkadaslarımı desteklıyorum dogum gununuzu aynen dıger arkadaslar gıbı kutluyorum.
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 17 yıl Hepinize ne kadar tşk etsem azdır arkadaşlar çok duygulandım harikasınız hepinizi çok seviyorum çok sağolun unutulmamak çok güzel
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.