Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 17 yıl "Her gün bir yerden göçmek ne iyi Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hoş Ne kadar söz varsa düne ait, Dünle beraber gitti cancağızım Artık yeni şeyler söylemek lazım " merhaba yüreklerinize bende geldim....
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 17 yıl "Her gün bir yerden göçmek ne iyi Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hoş Ne kadar söz varsa düne ait, Dünle beraber gitti cancağızım Artık yeni şeyler söylemek lazım " merhaba yüreklerinize bende geldim.... oooo hoşgeldin sefalar getirdin!!!!
Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2008 17 yıl Yazar elim boş amma velakin dilim ve yüreğim doludur..Kalbimin anahtarını nulduğum zaman içindekilerde çıkar elbet....teşekkür ederim hoşbuldum...
Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2008 17 yıl kuzguni aramiza hos geldin umarim bizlerle guzel vakitler gecirirsin
Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2008 17 yıl elim boş amma velakin dilim ve yüreğim doludur..Kalbimin anahtarını nulduğum zaman içindekilerde çıkar elbet....teşekkür ederim hoşbuldum... slm bende sizlere katılmak istitorum.
Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2008 17 yıl nedemek edasebnem hanım bizlere katılabilirsiniz tabiki umarım hoş vakitler geçirirsiniz aramıza tekrardan hoş geldiniz
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2008 17 yıl MERHABA BENDE YENİ ÜYE OLDUM SİTEYE GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE DENİZLER DURULMAZ, DALGALANMADAN ...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.