Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2009 16 yıl Tek benmiyim kova Bir işe başlamak, bitirmenin yarısıdır. bende kovayim:)
Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2009 16 yıl bende kovayim:) Bunu bilmek güzel, bu arada hosgeldin Demir tavında dövülür. ( bu nedir anlayamadim ben )
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 15 yıl Fazla konuşmayın, bırakın birazda insanlar kendileri sizi tanısın. Aman iyi sustuk
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2009 15 yıl Harcamalarına dikkat etmelisin, para kaybın olabilir. yani fazla kahve almayımı demek istiyor
Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2009 15 yıl Bak söylemedi deme, o seni çok seviyor. sever tabi, gözümün icin' e bakıyor... yemeğimi ne zaman verecen diye
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2009 15 yıl Herkese inanırsan sonunda pişman olabilirsin. Mantığını kullan, duygusal davranma... Oldu peki... zaten bu saaten sonra kimseyi dinlemem... iyi sabahlar
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2009 15 yıl -------------------------------------------------------------------------------- Kendini bir anda büyük bir tartışma ortamının içerisinde bulacaksın, dikkatli ol. -------------------------------------------------------------------------------- Peki
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 15 yıl Konuşmaktan korkmamalısın, herşeyi söyle ve rahatla. Olur olur..
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2009 15 yıl doğrusundurrr....... şansım gitmesin diye içindeki yazı bende gizli
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2009 15 yıl Bu Pazar işyerinde mutluluk bulacaksın. gec kaldınız efendim, pazar dünde kaldı
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2009 15 yıl rina sende kova ne güzel Hayatında köklü bir değişiklik yapma zamanı gelmiş de geçiyor bile . Nereden başlasam acaba..
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2009 15 yıl Birilerini ara, paylaş, sevgini göster... Bu saattede aranmazki,herkes uyuyor sabahı bekleyecekler
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2009 15 yıl Birilerini ara, paylaş, sevgini göster... Bu saattede aranmazki,herkes uyuyor sabahı bekleyecekler devam devam bir kova burcu daha görmek güzel Günler hey aynı gibi görünsede farklıdırlar. Doğru bir söz
Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2009 15 yıl Yeni başarıların eski başarılarının üstünü örtecektir. Öylemi olacak
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.