Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 16 yıl -------------------------------------------------------------------------------- Zor zamanlar geride kaldı. Artık önüne bakma zamanı... -------------------------------------------------------------------------------- KİM HAZIRLIYOR BU KURABİYELERİ? ÇÜNKÜ DOĞRU
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 16 yıl -------------------------------------------------------------------------------- Sevdiğin kişiyle aranı açmaya çalışanlar var. Çevrendeki insanlara karşı dikkatli ol -------------------------------------------------------------------------------- farkındayımmmmmmm
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 16 yıl -------------------------------------------------------------------------------- Düşündüğün kişi seni çok seviyor, ona güvenmelisin. -------------------------------------------------------------------------------- güvenmezmiyimmmm
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 16 yıl Çocuksu tavırlarınız herkez tarafından seviliyor bir kişi hariç . cuk dedi oturdu yani
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 16 yıl -------------------------------------------------------------------------------- Kapalı kapılar arkasında oyun oynayanlar var ,dikkatli olun. -------------------------------------------------------------------------------- pessssssssss yani
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 16 yıl -------------------------------------------------------------------------------- Gülümsemeyi unutma ,gülmek sana çok yakıiıyor. biliyoruuuuuuuuum
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 16 yıl Şans Kurabiyen -------------------------------------------------------------------------------- Fazla konuşmayın, bırakın birazda insanlar kendileri sizi tanısın. -------------------------------------------------------------------------------- Tamammmmmmmmmmmm
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 16 yıl Şans Kurabiyen -------------------------------------------------------------------------------- Gerçeklerle yüzleşirken onları ciddiye al. -------------------------------------------------------------------------------- Benim hayatımda sıfır yoktur...Gerçeklerdede sıfır yoktur....
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2008 16 yıl Bugünlerde karşına çıkanlara dikkat et biri senin olacak. yok istemem istemediğimi kaç kez daha söyleyeceğim.Yahu bu şans kurabiyelerine inanmaya başladım artık
Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2012 12 yıl Aşkın sana senin düşündüğünden daha da yakın. farkındayım da çaktırmıyorum
Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2014 11 yıl Sen önündeki kısmeti görmüyor sonra da ne kısmetsizim diyorsun. Hepsini doğru bildi bu şans kurabiyeleri
Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2014 10 yıl hiç bana uymadı.. Ben demekten çok biz demeyi, Biz demekten çok hepimiz demeyi öğrenmen gerekiyor.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.