Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 ................................................................................ .......... Söylenenlerden çok gördüklerine inan. ................................................................................ ........... Bence de yani Alıntı
Φ rina Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 İşinizde sizi çekemeyenler var,dikkatli olmalısınız. ....................................................................... neden çekemesinler ki..... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2009 ....................................... Pozitif düşünürsen,yaşamında pozitif olmaya başlıyacaktır. ................................................................... ee bosuna think positive dememisler. Kanim bile pozitif cikma basladi Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2009 Sevgi dokunmaktır ,sakın uzak durma. hmmm... kime dokunayım acaba Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2009 beğenene kadar kırdım (: Yaz aşkı görünüyor ama süresi uzun olur umarım iyi ama önümüzde kış var..yani güzel bir aşk yaşamak için yazı mı beklicem Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2009 Uzak bir yerden geleniniz var. Yeni gittiler ama.. buyursunlar gelsinler kapımız açık Bayram yakın doğal olarak el öpmeye gelecekler Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2009 Her mesaj gönderiminde kırılırsa kurabiye kalmayacak Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2009 Yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2009 Eğer hınzırlık adliyelik olsaydı, şimdi hepimiz hapisanede olurduk. Şans kurabiyemden çıkanı çok sevdim işte bu... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2009 .............................. Aldatma aldatmayı davet eder .............................. bizde aldatmayiz davetsiz giris yok bikerem Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2009 Hayat kısa ,anı yaşa. Peki Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2009 Zurnanın son deliği olma, üflemesi zor oluyor. bunu çok sevdim Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 Yeni bir iş keşfi yolda gibi. evettttt Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2009 Eski arakadaşlar en iyi arkadaşlardır. Katiliyorum Benim en iyi arkadaslarim en eski olan iki canimdir. 10 seneyi gectik kizlar Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2009 Belli düşman, gizli dosttan yeğdir. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2009 Derdini söylemeyen derman bulamaz. bulur bulur istedikten sonra hersey olur Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2009 -------------------------------------------------------------------------------- Mutlulukla gelecek bir haber seni sevindirecek. -------------------------------------------------------------------------------- iki haber bekliyorum ikisinden biri cikarsa süper olur gelsin bakalim habercik Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2009 -------------------------------------------------------------------------------- Sevilmek istiyorsan, sevginin değerini iyi anlamalısın. -------------------------------------------------------------------------------- Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2010 Çok üstüne düşüyorsun,biraz rahat bırak. Acaba kim ki .. Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2010 Biraz çevrenle ilgilen. hmm İlgilenmiyor muyum dersin... Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2010 Birlikte yapmayı planladığınız seyahat bir süre ertelenecek. Birlikte isteyen kim seyahat ertelenmez yarın gidiyorum Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2010 Bir tane daha kıracağım Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır. Kahvenin karasından,biz korkmayız parasından Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 10 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2010 Mutlulukla gelecek bir haber seni sevindirecek. yuppieeeeeeeeeeeeeeeeee Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 11 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2010 Yeni sokakları ve caddeleri keşfet. ilginç haftasonu deneyeceğim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.