Gönderi tarihi: 17 Mart , 2010 15 yıl Sevgine layık olacak birileri var . bende öyle düşünüyorum da geç kalmasa barii
Gönderi tarihi: 17 Mart , 2010 15 yıl bi şans daha vereyim dedim kendime veeee Sevginize karşılık verilecek... o şansı dört gözle beklemekteyim
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2010 15 yıl Yakın zamanda büyük bir şeyle karşılaşacaksın. Kalbinin sesini dinle. hmmm.. ne ola ki kalbim tık tık atar
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2010 14 yıl Yeni sokakları ve caddeleri keşfet. Bu sıcakta mı? olamaazzz
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2010 14 yıl Aşksız geçen günlerinin sonu geliyor, süpriz var. sürprizleri severim
Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2011 14 yıl Sana aşık olduğunu söyleyen herkesi dinle ama kalbin son kararı versin. heheehee ... "Kalbimin sahibi sensin,orada yalnız sen varsın" şarkısını dinliyorum
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2011 14 yıl Küçük bir hediye alacaksın ama mutluluğu büyük olacak. anneme göstermeli bu falı
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.