Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 16 yıl ................................................................................ .......... Söylenenlerden çok gördüklerine inan. ................................................................................ ........... Bence de yani
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 16 yıl İşinizde sizi çekemeyenler var,dikkatli olmalısınız. ....................................................................... neden çekemesinler ki.....
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2009 15 yıl ....................................... Pozitif düşünürsen,yaşamında pozitif olmaya başlıyacaktır. ................................................................... ee bosuna think positive dememisler. Kanim bile pozitif cikma basladi
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2009 15 yıl Sevgi dokunmaktır ,sakın uzak durma. hmmm... kime dokunayım acaba
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2009 15 yıl beğenene kadar kırdım (: Yaz aşkı görünüyor ama süresi uzun olur umarım iyi ama önümüzde kış var..yani güzel bir aşk yaşamak için yazı mı beklicem
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2009 15 yıl Uzak bir yerden geleniniz var. Yeni gittiler ama.. buyursunlar gelsinler kapımız açık Bayram yakın doğal olarak el öpmeye gelecekler
Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2009 15 yıl Eğer hınzırlık adliyelik olsaydı, şimdi hepimiz hapisanede olurduk. Şans kurabiyemden çıkanı çok sevdim işte bu...
Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2009 15 yıl .............................. Aldatma aldatmayı davet eder .............................. bizde aldatmayiz davetsiz giris yok bikerem
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2009 15 yıl Zurnanın son deliği olma, üflemesi zor oluyor. bunu çok sevdim
Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2009 15 yıl Eski arakadaşlar en iyi arkadaşlardır. Katiliyorum Benim en iyi arkadaslarim en eski olan iki canimdir. 10 seneyi gectik kizlar
Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2009 15 yıl Derdini söylemeyen derman bulamaz. bulur bulur istedikten sonra hersey olur
Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2009 15 yıl -------------------------------------------------------------------------------- Mutlulukla gelecek bir haber seni sevindirecek. -------------------------------------------------------------------------------- iki haber bekliyorum ikisinden biri cikarsa süper olur gelsin bakalim habercik
Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2009 15 yıl -------------------------------------------------------------------------------- Sevilmek istiyorsan, sevginin değerini iyi anlamalısın. --------------------------------------------------------------------------------
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2010 15 yıl Birlikte yapmayı planladığınız seyahat bir süre ertelenecek. Birlikte isteyen kim seyahat ertelenmez yarın gidiyorum
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2010 15 yıl Bir tane daha kıracağım Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır. Kahvenin karasından,biz korkmayız parasından
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2010 15 yıl Mutlulukla gelecek bir haber seni sevindirecek. yuppieeeeeeeeeeeeeeeeee
Gönderi tarihi: 11 Mart , 2010 15 yıl Yeni sokakları ve caddeleri keşfet. ilginç haftasonu deneyeceğim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.