Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Blog bölümümüz yenilenmiştir.

Yenilikler.

İçerik bölümleri

Sosyal ağlara kolay bağlanım

Ara yüz seçimi

Müzik listeleri ekleme

Direk video kodlama

ve diğerleri....

Şu anda hala gelişmelerin üstünde çalışıyorum ve bir süre sonra yardım dosyalarını yazmaya başlayacağım.

İmeem kullancaklara küçük bir yardım... Oradaki müzik listenizi almak istediğinizde size bir link veriyor... aşşağıda göstereceğim:

İmeem'de Playlist'ize giderseniz şunu göreceksiniz 'Click here to embed this music playlist' buna tıklayın bu size bir form getirecek orada şunu göreceksiniz.

'Use the following code to embed in your webpage, blog, etc: '

Burada bir link var o link şuna benziyor:

Bu koddan sadece numaranızı alacaksınız... İmeem bu kötülüğü var kullanıcı adınızı linklere eklemiyor

-http://media.imeem.com/pl/Q7r8HEDeoA/aus=false/-

Bu linki görüyorsunuz o kodun içinde. Bu linkten sadece pl/ ile /aus arasındaki kodu alacaksınız burada şu oluyor:

Q7r8HEDeoA Ve bunu burada İmeem numaranız olarak içerik bölümünüze eklemiş olacaksınız.

Hadi bakalım.

Not hemen şu nasıl oluyor bu nasıl oluyor diye başlamayın sakın. :sweatingbullets:

Zamanla hepsini anlar ve bende size daha geniş yardım dosyaları hazırlarım...

iyi eğlenceler.

Not: Adminin bloguna eklemeler yaptım orada nasıl göründüğüne bakabilirsiniz. Adminin blogunda örnek olarak neler yapabileceğinizi gösteriyorum... Yakında 10 tane arayüz yapmayı düşünüyoruz en azından ama 10 olmazsa en az 5... Ayrıca kendiniz CSS biliyorsanız kendi arayüzünüzüde yapabilirsiniz... bunlar denetlendikten sonra yayınlanır...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.