Φ yingyang Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 1. Ileride Romanya gibi takilmamak icin Kursu dokunulmazligindan baska her Turlu dokunulmamazligi kaldirirdim. 2. Yargi mensublarina Kursu dokunulma saglardim. 3. Ic celismelerimiz icin Bilincli bir komisyon Gelistirir, Bir Ulus, Bir Vatan, Bir Resmi dil, Bir Anayasa direktifi ile Cozum bulmalari icin zemin saglar ve Yapilan onergeleri yerine getiridim 4. AB hassas oldugu noktalarda ic ve Dis siyaset yapmak icin gelisi guzel Konusmazdim. 5. AB girmek istemek onur ve Milli haklarimizi koruma haklarimizi Vaz gecmek olmadigini bildirdim. Ve sanki girmayecekmisiz gibi Turkiyenin Gelismesi icin zemin hazirlardim Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 valal ben başbakan olsaydım ilk iş, AB gündemi falan değilde, Bush'Un ziyareti sırasında üstünü CIA ajanlarına aratan bakanları görevden alır artı partiden de atardım. ben bu kadar utanç verici bir protokol hatırlamıyorum. Alıntı
Φ yingyang Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 1. Ileride Romanya gibi takilmamak icin Kursu dokunulmazligindan baska her Turlu dokunulmamazligi kaldirirdim. 2. Yargi mensublarina Kursu dokunulma saglardim. 3. Ic celismelerimiz icin Bilincli bir komisyon Gelistirir, Bir Ulus, Bir Vatan, Bir Resmi dil, Bir Anayasa direktifi ile Cozum bulmalari icin zemin saglar ve Yapilan onergeleri yerine getiridim 4. AB hassas oldugu noktalarda ic ve Dis siyaset yapmak icin gelisi guzel Konusmazdim. 5. AB girmek istemek onur ve Milli haklarimizi koruma haklarimizi Vaz gecmek olmadigini bildirdim. Ve sanki girmayecekmisiz gibi Turkiyenin Gelismesi icin zemin hazirlardim Iste bunu duymamistim. Ama bu aslinda Bush'un kendini ne durumlara getirdigini de Gostermezmi? Ayrica bu paronoidler Biliyorsunuz yanlislikla Edward Kennedy'i Bile Listede diye Havaalaninda arayip Alakoydular. Bunlar hep kurelesme Ve kontrol oyunlari. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 duymamışmıydın. NATO zirvesi sırasında Bush türkiyeye gelri karşılama komitesindeki bakanlar el sıkışmak için sıradayken CIA ajanları sırayla bakanların üstünü arar. Türkiye Cumhuriyeti bakanlarının üstünü Bush'a zarar vereceği kaygısıyla CIA ajanları arıyor. herşeyi bir yana bıraktım Diplomatik dokunulmazlığı, Konut vücüt ve çanta dokunulmazlığını. bunların hepsin ibir yana bıraktım. Sen nasıl bir temsilcisisinki birm ileltin buna sesini çıakrtmıyorsun ve diyemiyorsun. Bakanlarına güvenmediğin bir ülkede senin ne işin var diye. Alıntı
Φ yingyang Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Allahaskina? Ve bu medya onunde mi oluyor? Yoksa soylentimi? Bu dunyanin Hic bir yerinde simdiye kadar olmadi. Somalyada dahi Condo Rice'in savunmalarini iceri almadilar. Ki bizimkiler Bush'un dostlari. OY VERENLERIN ELI KIRILSIN. Bush'a. Belki de Cuval hadisesi gibi Yanlislik olmustur Alıntı
Φ yingyang Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Baskan olsaydim ne yapardim baslikli Yazimdaki hususlar. ..................Zaten bu munasebetle demin arz Etmistim; yasa, gercek yasa boyle olur; Taklit ile yasa olmaz Her halde ulus hukumetin bekcisidir. Cunku Hukumetin yaptigi isler olumsuz olupta Ulus itiraz etmez ve dusurmezse butun Kusur ve kabahatlara katilmis demektir. Aralik 1920 ve aralik 1921 TC Meclisi Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 bu tabiki medyanın önünde oluyor yinyang defalarca yayınlandı haberlerde tartışıldı. Çuval hadisesi yanlışlık mı dı ki bu da ynalışlık olsun sonra ne yanlışlığı, O adam bir bakan ve sen onun ülkesindesin. hangi bakan dünyada msiafirinin korumalarına üstünü aratır. buna müsade eder. Gerçi normal Felluce vahşetinin yaşandığı günlerde, bir bakanın eşi gazetecilerin karşısına göğsünde kocaman bir ABD bayrağı olan tişörtle çıktıktan sonra. Alıntı
Φ yingyang Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 bu tabiki medyanın önünde oluyor yinyang defalarca yayınlandı haberlerde tartışıldı. Çuval hadisesi yanlışlık mı dı ki bu da ynalışlık olsun sonra ne yanlışlığı, O adam bir bakan ve sen onun ülkesindesin. hangi bakan dünyada msiafirinin korumalarına üstünü aratır. buna müsade eder. Gerçi normal Felluce vahşetinin yaşandığı günlerde, bir bakanın eşi gazetecilerin karşısına göğsünde kocaman bir ABD bayrağı olan tişörtle çıktıktan sonra. Ne biliyiim ben yanii. Dis isleri bakaniniZ Amerikali gazetecilere cuval konusu Soruldugu zaman " Muhim degil,muhim degil Bir yanlislik olmus " dediide ben de Inandim!!!!!! Hangi bakanin? Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 maliye bakanı kemal unakıtan'ın eşi. felluce operasyonu sırasında tüm dünya oradaki vahşeti camilerde yaralı direnişçilerin infaz görüntülerini, ebu garip teki işkence görüntülerini izlerken. o hanım basın açıklaması sırasında eşinin arkasında göğsünde kocaman, amerikan bayrağı bulunan bir tişörtle duruyordu. Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 ben başbakan olsaydım AB yi sözkonusu bile yapmazdım Alıntı
Φ Avşaroğlu Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Ben olsaydım Ulu Başbuğumuz ATATÜRK gibi davranırdım Asla AB'ye girmezdim AB 'den bu memlekete kötülükten başka bir şey olmaz Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.