Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2008 17 yıl Admin Mala Noche (1985) Yalnız yaşayan ve içki dükkanı çalıştırın Walt (Tim Streeter) bir meksika göçmeni olan Johnny (Doug Cooeyate) aşık olur ve bu aşkın karşılığını alamaz. Siyah Beyaz olarak çekilmiş bu film yapım yılına bakılacak olursa çok enteresan öğeler taşıyor... Öncelikle filmdeki tarz yaşam şeklinin bir tanıtımı olarak görülen film başka bir olayı daha ön plana çıkarıyor: Mesikadan Amerikaya göçen çocukların (12-17) yaşamlarındaki o kötü anı resimliyor veya gösteriyor diyelim... Ben filmi çok başarılı buldum.... Kaçırmayın diyorum.... Director: Gus Van Sant Cast: Tim Streeter, Doug Cooeyate, Ray Monge, Sam Downey, Nyla McCarthy, Robert Lee Pitchlynn Lonely liquor store manager Walt (Tim Streeter) pines for teenage Mexican immigrant Johnny (Doug Cooeyate) in acclaimed director Gus Van Sant's debut feature film. Though Johnny doesn't return Walt's feelings, his very presence affects Walt's life in profound ways. Based on Walt Curtis's autobiographical novel, this poignant black-and-white drama co-stars Ray Monge as Johnny's friend Roberto. Director: Gus Van Sant Cast: Tim Streeter, Doug Cooeyate, Ray Monge, Sam Downey, Nyla McCarthy, Robert Lee Pitchlynn
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.