Φ MaNGa Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 gerçek bir iq testi yapmanız gereken çok basit sorular önce kolay başlıyor sonra zorlaşıyor sonlarda biraz sıkılabilirsiniz site türkçe değil ama cevaplar için ingilizce bilmenizede gerek yok açılan sayfada english tıklıyorsunuz daha sonra açılan sayfadada start kutucuğunu tıklıyorsunuz bu kadar herkeze kolay gelsin sonuçları yazarsanız sevinirim...... herkeze başarılar http://www.iqtest.dk Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 115 çıktı zeka seviyam, ok büyük hayal kırıklıgına ugradım deneyecek arkadaşlara tavsiyem; boş ve keyifli bi zamanınızda yapın, çünkü gerçekten çok sıkıcı bi test... Alıntı
Φ MaNGa Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 ibre bozuldu sonucu göremedim ) Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 ya manga ben bu verdiğin sitelerin hiçbirine giremiyorum çünkü bizim iş yerinde bütün sitelere girilmiyo, yasak yani Alıntı
Φ MaNGa Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 bu çok kötü yapabileceğin bir şey yok ama bir şifresi olmalı yazdığında serbest olur bu test için değilde başka sorular var onlar çok güzeldi eğer test olamıyorsan kafandan yüksek bir rakam yaz kabul edelim ) Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 OK!!!! 250 ÇIKTI BANA.... ( YA BU DEFADA ÇOK SALLADIM GALİBA ) Alıntı
Φ MaNGa Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 250mi yuh artık seni bende kurtaramam ) galiba ibrede 250 yoktu ama bişiyler yaparız soruyu ben sorduğum için arkadaşlar anlayışla karşılar belki beni ) Alıntı
Φ death is the will of GOD Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 ne yalan söyliym.. 117 neyse normalin üstündeymimşm... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 herkes sonucunu yazmış ben de yazayım bari 133 çıktı iyidir heralde dimi 10 dakika bile sürmedi basit bi testmiş. thanks manga Alıntı
Φ lazy Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 ne alakaya,arkadaşlar güvenmeyim şemalara online testlerine.ben ıq mu ölçtürdüm ve biliyorum,bu test ise 130 diyo,saçmalık Alıntı
Φ MouSTaPHa Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 128 çıktı ama ben o kadar zeki değilim şanslı günümdeydim sanırım Alıntı
Φ novocaine Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 birşeyi merak ettim acaba aynı iq testini birden fazla kez yapsak sonuç değişir mi? yoksa sadece testi bitirme süresi mi değişir?bildiğim kadarıyla iq testlerinin sonunda doğru cevapları vermiyolar. Alıntı
Φ MouSTaPHa Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 birşeyi merak ettim acaba aynı iq testini birden fazla kez yapsak sonuç değişir mi? yoksa sadece testi bitirme süresi mi değişir?bildiğim kadarıyla iq testlerinin sonunda doğru cevapları vermiyolar. eğer tüm sorulara doğru cevap verdiyse sadece sürenin kısalacağını düşünüyorum. fakat yanlışları varsa deneme/yanılma yoluyla verdiği cevapları değiştirerek daha fazla doğru cevap vermeye çalışacaktır Alıntı
Φ ...:::samuray:::... Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 BENDE ÇOK İYİ ÇIK TI DEMEKKİ ZEKİMİŞİM :D Alıntı
Misafir filiz Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2014 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2014 Kendinle matrak geçmek de guzeldir Alıntı
Misafir hades Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2014 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2014 harika tesekkurler... Alıntı
Misafir Fes Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2016 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2016 harika tesekkurler... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.