Φ wherthus Gönderi tarihi: 20 Mart , 2005 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2005 Bu programla avi den gif e yada gif ten avi ye çeviri yapabilirsiniz 2 Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 saol valla bende bunu arıyodum çok işime yarıyacak hemen indiriyorum Alıntı
Φ aysberk Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 (düzenlenmiş) bunun türkçe yaması var mı Tarih: 28 Kasım , 2005 Düzenleyen: Admin Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 kardeş bunun türkçesi yaması çıkmadı bende baktım (: Alıntı
Φ hayellerim Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Arkadaşlar programı kullanan var mı? İndirdim crackını yaptım.Dosyayı GIf yap diyorum yapıyor fakat kaydet deyince yapmıyor.Program yanıt vermiyor.Sebebi ne olabilir acaba???? Tşk lerrr Alıntı
Φ testament Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 ben indirdim çok uzun bir videoyu çevirdim kaydediliyor. sorun yok. çok teşekkürler tam benim işime yarıyacak bir program Alıntı
Φ BaBaZuLa Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Teşekkür ederim, program iş görür, Crack şuan inmiyor, sorun değil, alternatif olarak temin edilebilir sanırım Alıntı
Φ kmlkml Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Crackini yollayabilir mi olan bana? Alıntı
Φ aslanpayi Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2009 Ben mi göremedim yoksa linki silmişler mi? bununla ilgili ilaçları olan özelden ulaşabilirse güzel olur. Teşekkürler. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.