Φ sayman22 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Bak şimdi benim yaptığıma.... cıh..cıh..cıh... Bu mevzuları sabaha kadar konuşsak bitmez , yalnız geçmişi yok etmene kızdım.... Benim bütün fotolarım anılarım vs... durur, şimdi sen onları yok ettin de kurtuldun mu? ya galiba biz bu sayfayı chat sayfası yaptık.....özür, Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 minik bi itiraf yapiim, hediyeleri duruyo... antika olcakta deger kazancak die bekliom tabiki kurtulamaz insan yasanmislarindan bazen ne yazik ki bazen ii ki, ama gereksiz yere de gerie dönüp hüzünlenmek istemem..... Bugünüm bana yetio bunu yapmak icin.... geride keskelerim var onlarda bi ise yaramio,onlarida rafa kaldirdim.... valla dedigin gibi bunlari sabaha kadar konussan bi si degismez, dert yine ayni dert... Alıntı
Φ SaNTo Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Bir kadını ağlatacağıma ben ağlarım daha iyi Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 ben eşimi aglatamam.. beraber ağlarız aglarsakta...... Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 hepiniz ne güzel şeyler sölüyosunuz ... gerçek hiç öyle değil ama Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 sen kendi cevrende olanlarla burdaki arkadaşlarımı suçluyorsun.. çok negatifsin bi defa ben kendimden biliyorum ve buradaki kişilerde bi defa öle dei,l....... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 ben eşimi aglatamam.. beraber ağlarız aglarsakta...... bir iliski hakkinda okudugum en güzel yorum..... yüregine saglik Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.