Misafir birce Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2008 ....Google yazarken dikkat edin Sık sık ziyaret ettiğimiz Google'ın adresini yanlış yazmak, tüm verilerimizi riske atıyor. İşte ayrıntılar; Dünyanın en çok tıklanan siteleri arasında yer alan Google'ın adresini yanlış yazmak başınızı ağrıtabilir. F-Prot ve F-Secure güvenlik firmaları tarafından yayınlanan duyuruda, "Googkle.com" adresi kullanıcılar için ciddi bir tehdit oluşturuyor. k ve l harflerinin yan yana olmasından dolayı kullanıcılar kolaylıkla "googkle" yazabiliyor ve bunun sonucunda da sistemlerine tehlikeli bir truva atı bulaşıyor. Güvenlik firmaları, kullanıcıları kesinlikle "googkle.com" sitesine girmemelerini konusunda uyarıyor. ~~ Yazdım bunu buraya, gercekmidir değilmidir diye denemeye hic kalmayın bence ... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2008 yanı dusunende ıyı dusunmus ha k ıle l harflerı yanyan oldugu ıcın ınsanlar farketmeden oraya gırebılıyor. tebrık etmek lazım boyle bırseyı dusunenlerı. bende bazen ü harfı ıle enter tusunu boyle yapıyom Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2008 Birce ozaman ben bir kardeslerime denettireyim Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2008 candide sakin aslinda ben bu yaziyi okuyup ta buraya aktardigim icin bile, kendi kendime icerledim o gün cünkü birsey varki genel olarak yapma denilen birseyi daha cok merak ederiz ve yine de yapariz, yada yapar isem acaba neler olur diye düsünür dururuz ... en azindan bir müdet aklimiz da olsun yapmayalim diye aktardiydim ben bu yaziyi, ne sen dene bence nede kardeslerin... ne olur ne olmaz Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2008 saka yapmistim zaten Kardeslerime acimam hatta daha iyi olur biraz pc'den kopsalar filan ama olan anneme olur diye bu kotulugu yapamam Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2008 siteye tıkladım ama msnenin arama motorunda çıktı yanlış adres yazdınız diye, girdim ama güvenlik programlarım hiç ötmedi artık ne kadar truva atı girdi yada girmedi bilemem ama denedim sonuç başarışız bir haber Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2008 Hemde denemeyin dedim degil mi Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2008 bilgime güvendiğim için denedim denemeden anlıyamazdım girdim birşey olmadı sonuç başarısız rahatlıkla yazın girin nasıl olsa site aktif değil Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.