Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2008 17 yıl İçindeki Yabancı - The Brave One (2007) korku hep içimizdeydi.. Tam benlik bir film izledim,psikolojik gerilim... Acı çeken bir kadının kötülere karşı öfkesi,film normalde klişe Amerikan tarzı bir polisiye film görüntüsü versede aslında çok şeyi düşündürüyor size,film bitince hani bazı filmlerden sonra yaşarız ya "ben olsaydım".. ben olsaydım belki onun kadar cesur olamazdım ama en azından onun gibi düşünürdüm.. Erica (Jodie Foster)bir radyo programcısı yaşadığı şehirin sokak seslerini kaydedip güzel hikayelerle bütünleştirip anlatan mutlu bir kadın,evlilik arifesinde.. Bir gece yarısı erkek arkadaşı ile sokak serserilerinin saldırısına uğrarlar kendisi ağır yaralanır,erkek arkadaşı ölür.. Üç ay sonra hastaneden çıkıp evine dönen Erica psikolojik bir çıkmaza saplanır..Korkunun esiri olmuştur.. Filmin bundan sonrası sizi duygusal olarak çöküntüye uğratıyor,yaşanan o acı olaydan sonra herşey yabancılaşıverir Erica'nın gözünde,şehir artık o eski güvenli huzur veren şehir değildir... Korkusu ile baş etmenin yolunu kendisini ona karşı koruyacak bir şey yapması gerektiğine inanır,gidip bir silah alır..Ve Erca'nın kötülerle savaşı başlar,artık gece yarıları sokaklardadır,yararlı bir iş yaptığına inanır,bir yanda kanunu yerine getirmeye çalışan polis memuru Mercer (Terrence Howard) diğer yanda kendi kanunlarını uygulayan Erica.. Bu tarz fimleri sevenler için tavsiye edilir... Tür : Gerilim / Dram / Aksiyon / Suç Yönetmen : Neil Jordan Senaryo : Cynthia Mort , Bruce A. Taylor , Roderick Taylor Görüntü Yönetmeni : Philippe Rousselot Yapım : 2007, ABD Oyuncular Jodie Foster, Terrence Howard, Nicky Katt, Naveen Andrews, Mary Steenburgen
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2008 17 yıl Admin Bu filmi bu hafta seyretmek istiyordum... Yorum için teşekkürler... Saygılar
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.