Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Son Gün (2007) Day Zero

Kimin savaşı, senin, benim, onların, bizlerin, diğerlerinin savaşı, neden savaşıyoruz, nedenleri, neden, niçin, nasıl, hep sormamız gereken sorular... Amerikada 11 Eylül olaylarında sonra askere çağrılma olayının tekrar başlamasını anlatan ve çocukluklarından belli birlikte olan 3 erkek arkadaşın askere çağrılmalarını ve bu 3 arkadaşın askerliğe ve savaşa bakış açılarını anlatan güzel bir film. Özellikle Elijah Wood gene harika bir oyunculuk göstermiş. Askeri celp kağıtlarını alan bu üç arkadaş arasında çok enteresan konuşmalara ve davranışlara tanık olacaksınız. Birlikte büyüdüğünüz insanları bu durumlarda tanıyıp tanımadığınızı size soru olarak hatırlatacak bir film... Kaçırmayın seyredin diyorum... Ayrıca bu film bana Yaşar Kurt'u hatırlattı nedense... Onu da dinlemeyi unutmayın...

Yönetmen: Bryan Gunnar Cole

Oyuncular: Elijah Wood, Jon Bernthal, Chris Klein, Ginnifer Goodwin, Ally Sheedy, Sofia Vassilieva

post-2-1208151516_thumb.jpg

In his feature film debut, director Bryan Gunnar Cole imagines an otherworldly America in the not-too-distant future where the draft has been reinstated to fight the global war on terror and a new generation is faced with the prospect of military service. In the center of it all are three conflicted friends: Aaron (Elijah Wood), a budding novelist; George (Chris Klein), a corporate lawyer; and Dixon (Jon Bernthal), a cab driver.

Director: Bryan Gunnar Cole

Cast: Elijah Wood, Jon Bernthal, Chris Klein, Ginnifer Goodwin, Ally Sheedy, Sofia Vassilieva

Yaşar Kurt: Anne

Gönderi tarihi:

Yasar Kurt'un bu parcasi cok guzel... Diger parcalari gibi...

"Silah veriyorlar, bana oldur diyorlar" incedeki incelik okadar guzel ve anlamli.

• 6 ay sonra...
Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin
Yasar Kurt'un bu parcasi cok guzel... Diger parcalari gibi...

"Silah veriyorlar, bana oldur diyorlar" incedeki incelik okadar guzel ve anlamli.

Tam yani 'Cuk' oturmuş değil mi??? :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.