Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Moliere (2007) Molière

Nedense bu tür filmler bana heyecan veriyor buda, onlardan birisi. Özellikle Molière'in at taklidi yaptığı sahneyi 20 defa izledim... İnanılmaz... Film Fransız oyun yazarı Molière (Romain Duris) hapisaneden bir zengin, fakat yeteneksiz bir kişi olan Jourdain (Fabrice Luchini) tarafında çıkarılması ve Jourdain'ın bir dul kadını elde etmesi için ona yardım etmesi üzerine kurulmuş ve Molière'in bir oyununun nasıl oluştuğunu anlatan güzel bir komedi-drama diyebilirz... Özellikle Romain Duris'in harika bir oyun çıkardığını ve onu Fabrice Luchini'nin izlediğini belirtmek isterim... Hiç kaçırmayın özellikle Molière'in at taklidi yaptığı sahne inanılmaz diyorum ve herkese tavsiye ediyorum...

Yönetmen: Laurent Tirard

Oyuncular: Romain Duris, Fabrice Luchini, Laura Morante, Edouard Baer, Ludivine Sagnier, Fanny Valette

post-2-1207957311_thumb.jpg

Released from prison, French actor-playwright Molière (Romain Duris) learns his freedom was secured by the wealthy but talentless Jourdain (Fabrice Luchini), who wants his help in putting on a play to seduce a comely young widow. Molière agrees but must pose as a priest to hide his benefactor's secret motives from the household females -- including Jourdain's beautiful wife. Laura Morante co-stars in this period comedy set in 17th-century Paris

Director: Laurent Tirard

Cast: Romain Duris, Fabrice Luchini, Laura Morante, Edouard Baer, Ludivine Sagnier, Fanny Valette

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.