Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2008 17 yıl Admin Zodyak (2007) Zodiac 2 Saat 40 dakikalık bir film ve bir saniyesi bile sıkıcı değil. Aslında seri katil filmlerini pek sevmem ama nedense bu filmi seyretme isteği duymuştum ve seyrettim. Yanılmamışım çok güzel bir film. Özellikle Zodyak işaretini çok akıllıca filme yaymışlar ve filmin ana bölümlerinde yeni şeyler ve yeni olayları çok akıllıca ortaya koymuşlar. 1960'larda Amerika San Fransisco'da gerçek bir öykünün sinemaya aktarılmasından ortaya çıkmış. Öldürdüğü kişiler hakkında ve yapacakları hakkında gazeteye haber göndermesi ile ünlenen bu seri katil... Kaçırmayın derim Director: David Fincher Cast: Jake Gyllenhaal, Mark Ruffalo, Chloe Sevigny, Robert Downey Jr., Anthony Edwards, Donal Logue, Ione Skye, Bijou Phillips, Barry Livingston, John Carroll Lynch, Adam Goldberg In the 1960s and '70s, a cryptic killer clad in an executioner's hood stalked the streets of San Francisco and left clues about his crimes in the newspaper. In director David Fincher's chilling recount of the murders, Oscar nominee Jake Gyllenhaal -- flanked by an impressive ensemble cast that includes Robert Downey Jr. and Chloe Sevigny -- stars as reporter Robert Graysmith, the man who went on to write the best-selling true crime book Zodiac. Director: David Fincher Cast: Jake Gyllenhaal, Mark Ruffalo, Chloe Sevigny, Robert Downey Jr., Anthony Edwards, Donal Logue, Ione Skye, Bijou Phillips, Barry Livingston, John Carroll Lynch, Adam Goldberg
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2008 16 yıl Cok uzun ve arada SIKICI bir filmdi. Aslinda sevdim oyuncular oynuyor ama ben tavsi etmem benim uykumu getiren bir Filmdi...
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2008 16 yıl Yazar Admin Cok uzun ve arada SIKICI bir filmdi. Aslinda sevdim oyuncular oynuyor ama ben tavsi etmem benim uykumu getiren bir Filmdi... Evet doğru söylüyorsun 2 saat 40 dakika çoğu insana sıkıcı gelecek uzunlukta...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.