Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

image0045fmyn9.jpg

DEMOKRASİ GETİRECEĞİM DEDİĞİ HER YERE KAN VE GÖZ YAŞI GÖTÜREN BİR ÜLKE: Amerika

büyük amerikan rüyası... büyük ortadoğu projesi... büyük israil...

dünyanın neresinde kan ve göz yaşı varsa orada amerika ve israil parmağı mutlaka var...

ve sınırları değişecek 22 ülke arasında olan Türkiye Cumhuriyeti ve onun laik, demokratik, Atatürkçü ve hukuk yapısı değiştirilecek... nasıl mı amerikan demokrasisiyle... direkt değil endirekt olarak... dolaylı yollarla içten fethedilerek... bop'a eşbaşkan yapılan başbakanın üstün gayretleriyle... (!)

Ortadoğu'ya barış neden bu kadar uzak?

Oradaki müslümanlar bunu hakediyorlar mı?

O müslümanları gören buradaki müslümanlar ne yapıyor?

Filistin bugünlere nasıl geldi?

Filistinin dün yaptığı hataları bugün Türkiye neden yapıyor?

Amerika Birleşik Devletleri hala müttefik ve dost diyebilen var mı?

image0059xvgu5.jpg

Gönderi tarihi:

Barış elçisi Amerika Birleşik Devletleri...

Bir zamanlar Hroşima'ya barış götürmüştü... (!)

Hala direktiflerini Amerika'dan alan ne kadar dünya lideri varsa................ :excl:

30bv9.jpg

Gönderi tarihi:

Ben çağın baskınına(aslında gücü kırılıyor da olabilir ama şimdilik bildiğim kadarıyla) yani sahteciliğe karşıyım; ABD dediğimiz yapıda bu "baskınının baskıcı"sı olanlar da olabilir olmayanlar da olabilir...

Sınırlardan kurtardığımızda değerleri, gerçek varlıklarına yöneldiğimizde; işte o zaman gerçek dostu da düşmanları da bulabiliriz bence...

:zorro:

Gönderi tarihi:

Sağır sultan bile duydu bir Sen duymadın...

Yani Seni sevenler,Sana sempati duyanlar,: Ne konuştu bee..Gördün mü Bush'un yanında nasıl bacak bacak üstüne attı bee..diyenler.. Kasımpaşa'lı bu tavırlarınla teselli bulmaya çalışanlar..

Sana; İmanın en düşük seviyesi olan buğz etmeyi bile gösteremeyenler..

N'olacak canım gayrimenkul satın alan yabancılar bunları sırtına alıp ta götürecekler mi? diyenler..

Sana hangi dilden konuşayım nasıl anlatayım bilmem ki?

"Memleketin dahilinde iktidara sahip olanlar gaflet ve dalalet,hatta hıyanet içinde bulunabilirler.

Hatta bu iktidar sahipleri şahsi menfaatlerini müstevlilerin (sömürgecilerin) siyasi emelleriyle tevhid edebilirler(birleştirebilirler)... (Gençliğe Hitabe'den)

Yani bu günkü izdüşümü ile BOP Eşbaşkanlığı yapmakla heyhaaat ihtimal olmaktan çıktı şahsi menfaatlerini sömürgecilerin emelleriyle birleştirdiler bile..

Haa sahi bir şey daha okudum;BBC'de yazdığına göre

http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/5215160.stm

İran'ın Lübnan Halkına yapacağı yardımlar için hava sahamızı kullanmalarına müsaade etmemişsin doğru mu?

Sayın BOP Eşbaşkanı çiftçiyi, köylüyü,fındık üreticisini fırçalamayı biliyorsun.Bu haritadan sonra yine bacak bacak üstüne atıp ta Bush'u da fırçalasana..

Gücün ancak Başbakanı olduğun Milletine mi yetiyor?

Bu haritanın Amerikan Silahlı Kuvvetler Dergisi'nde

(http://www.armedforcesjournal.com/2006/06/1833899) yayınlandığını söylesem aklın başına gelir mi acaba?

Pişmanlık duyar mısın? Eyvaaahh Ben ne yaptım? Ne yapıyorum? diye..

haritach6.jpg

Gönderi tarihi:

bu söylenenleri yazılan çizilen gerçekleri sağır sultan bile duydu sardunyam.. :clover:

bir tek gül gibi demokrasiyi savunanlara anlatamadık..

artık herşey tamamen duygusal ya..diyorum galiba duygulara hitap edilemedi..ondan anlamıyorlar heralde..

diğer ihtimali düşünmek bile istemiyorum...

Gönderi tarihi:

ben artık bu konuda duygusal düşünemiyorum tamamen başka şeyler olduğunu düşünüyorum... şahsi fikrim şudur: akp'nin maskesi bu kadar düşmüş ve gerçek yüzü bu kadar görünmüşken hala görmezden gelip bu partiyi savunan bu milletin evladı olamaz...

bu ülkeyi sevdiğini söyleyip herşeye göz yuman insanların ya cebi doluyordur ya aklında başka birşey vardır...

desinler ki: akp 6 yıldır şu projeyi üretti ve hayata geçirdi... (olumlu ve birleştirici anlamda, uzlaşıcı ve akıllıca en önemlisi vatanın ulusal çıkarlarına uygun olarak) ne yapmıştır?

1-) konut yaptırır (albayraklar holding yani dünürü ve ihaleye girmesine izin verdikleri yandaşları kazanır)

2-) alışveriş merkezi açar (satılan ürünlerin ve açılan merkezlerin % 90'ı yabancıdır, topraklarımızı satıyor karşılığında bize ithal ürün de satıyorlar) nedense hep cepten yiyen biz oluyoruz...

3-) yol yapıyor ( petrol şirketlerine para kazandırmak lazım dünyanın en pahalı petrolünü kullanmak öyle kolay değil)

Gönderi tarihi:

değerli sardunyam. abd emperyalizminin ıraktaki işgalini ve yıkımını kimse bu fotograflardan daha iyi anlatamaz.paylaştığın için teşekkür ederim.(pek liberal,çok dinci bazı gazetelerde bu tarz fotoğraflara hiç tanık olmadığımı ayrıca belirtirim)

Gönderi tarihi:

Sağır sultan bile duydu bir Sen duymadın...

.

.

.

Pişmanlık duyar mısın? Eyvaaahh Ben ne yaptım? Ne yapıyorum? diye..

Evet sayin Sardunyam,Iran'in Lübnan'a gönderdigi yardimlari ABD nin emriyle Türkiye engelledi,Iran ucaklarini mecburi inise zorladi ve hava sahasini kapatti.Sonrada ABD nin emriyle Ermenileri ve Yahudileri kormuak icin Lübnan'a asker gönderdi,bunuda artik büyük bir devlet olduk,gücümüzü göstermeliyiz icimize kapanip oturamayiz,Türkiye'nin gelecegi icin asker göndermemiz lazim nedenide bagladilar.Aynen ABD nin emri ile Kore'ye asker göndermemiz gibi.Zamanin basbakanida söyle diyordu o zaman;...Kore'de bir avuc kan akittik ama büyük devletlerin arasina girdik.Yani Türk askerinin kani ülkeyi yönetenler icin bir avuc kan olmaktan öte degildir.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Şimdi Türkiye'de istedikleri kararları çıkartmak için kullandıkları AK partiyi kapattırmamak için Amerikan ve Avrupa Emperyalizminin görevlileri Türkiye'nin sosyalleşmesine, gerçek anlamda düşünce ve ifade özgürlüğüne göstermedikleri ilgi ile panikle Akp yi savunuyorlar...

Akp yi neden bu kadar seviyorlar acaba, tamamen duygusal olabili mi?

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.