Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2008 Forumumuzun bu bölümünde dolandırıcılık ve emek hırsızlığı ilanlarının çıktığını görüyorum kimi zaman. İşte şu kadar alışveriş yapın sizi işe alalım. Mail okuyarak para kazanmak ister misiniz ? Şu şu ülkelerde yıllardır var olan sistem müjde ülkemizede geldi. Ayda şu kadar bin ytl para kazanmak için bende şöyle bir yöntem var tarzı tamamı dolandırıcılığa dayalı ve bugüne kimsenin 1 ytl dahi kazanmadığı ilanlar yayınlanıyor kimi zaman. İlanlarda firmanın açık bilgilerinin, yayınlama zorunluluğu getirilmesi. Artı "ben dolandıracak, emeğini çalacak adam arıyorum" diye bağıran ilanların direk silinmesi gerektiğini düşünüyorum. Örnek "firmamızın sitesinden 75 ytl lik çorap alın. Böylece çalışanımız olun para kazanın" şeklindeki bir ilanın avaz avaz bağırması gibi. Ya da "şuraya üye oluyorsunuz hesabınıza şu kadar para yatıyor" gibi. İşsiz insanların, umudunu sömürerek para kazanmaya çalışmanın me kadar insanlık dışı bir şey olduğu gözönüne alındığında. Forum sayfalarının butür faaliyetler için istismar edilmesini engellemek için. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2008 Admin Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2008 Sevgili Forum Üyeleri, İletilerin altında 'RAPOR ET' butonu bulunmaktadır, eğer gönderilen bir şey size göre uygun değilse bu butona tıklamanız ve bize göndermeniz o iletinin veya başlığın tekrar veya bakılmamışsa gözden geçirilmesin neden olacaktır... Ve bu sadece bu olay için değil forumda yazılan herşey için geçerlidir... Gözden kaçmış veya tekrar gözden geçirilmesini istediğiniz herşey için... Saygılar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.