Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

KARİYER İNSAN KAYNAKLARI BÖLÜMÜNDEKİ İLANLAR

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Forumumuzun bu bölümünde dolandırıcılık ve emek hırsızlığı ilanlarının çıktığını görüyorum kimi zaman. İşte şu kadar alışveriş yapın sizi işe alalım. Mail okuyarak para kazanmak ister misiniz ? Şu şu ülkelerde yıllardır var olan sistem müjde ülkemizede geldi. Ayda şu kadar bin ytl para kazanmak için bende şöyle bir yöntem var tarzı tamamı dolandırıcılığa dayalı ve bugüne kimsenin 1 ytl dahi kazanmadığı ilanlar yayınlanıyor kimi zaman.

İlanlarda firmanın açık bilgilerinin, yayınlama zorunluluğu getirilmesi. Artı "ben dolandıracak, emeğini çalacak adam arıyorum" diye bağıran ilanların direk silinmesi gerektiğini düşünüyorum.

Örnek "firmamızın sitesinden 75 ytl lik çorap alın. Böylece çalışanımız olun para kazanın" şeklindeki bir ilanın avaz avaz bağırması gibi. Ya da "şuraya üye oluyorsunuz hesabınıza şu kadar para yatıyor" gibi.

İşsiz insanların, umudunu sömürerek para kazanmaya çalışmanın me kadar insanlık dışı bir şey olduğu gözönüne alındığında. Forum sayfalarının butür faaliyetler için istismar edilmesini engellemek için.

• Admin
Gönderi tarihi:

Sevgili Forum Üyeleri,

İletilerin altında 'RAPOR ET' butonu p_report.gif bulunmaktadır, eğer gönderilen bir şey size göre uygun değilse bu butona tıklamanız ve bize göndermeniz o iletinin veya başlığın tekrar veya bakılmamışsa gözden geçirilmesin neden olacaktır...

Ve bu sadece bu olay için değil forumda yazılan herşey için geçerlidir...

Gözden kaçmış veya tekrar gözden geçirilmesini istediğiniz herşey için...

Saygılar

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.